Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 17 mei 2006

"Alle financi?le informatie bij koopwoning met
??n muisklik beschikbaar"

Woonkrant.nl van De Telegraaf en MoneYou werken samen

De woningsite Woonkrant.nl en hypotheekverstrekker MoneYou zijn per vandaag een samenwerking aangegaan.

De ondertekening van de overeenkomst. Links op de foto Finbar Hage, directeur MoneYou en rechts Quintin Schevernels, directeur Telegraaf Classified Media.

Bij iedere koopwoning op Woonkrant.nl kan de bezoeker direct een hypotheekberekening aanvragen. Zo kan de bezoeker eenvoudig haar maandlasten en de effectieve rente op jaarbasis berekenen. Vervolgens kan men via een paar stappen snel een offerte bij hypotheekverstrekker MoneYou aanvragen. De bezoeker ontvangt de offerte binnen 15 minuten.

"We kijken sterk naar de behoeften van onze bezoekers. We faciliteren hiermee de woningzoekende bij de zoektocht naar een nieuw huis. Als je een interessante koopwoning hebt gevonden, is ook alle relevante financi?le informatie met ??n muisklik beschikbaar. Zo brengen we vraag & aanbod op de woningmarkt eenvoudiger bij elkaar", licht Quintin Schevernels, directeur Telegraaf Classified Media, toe. Finbar Hage, directeur MoneYou voegt toe: "De samenwerking met De Telegaaf gaat verder dan advertising, we bieden elkaar over en weer content en toegevoegde waarde. Bovendien sluit dit perfect aan bij onze doelstelling om het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. De klant kan alle benodigde informatie op eenvoudige wijze op Woonkrant.nl vinden. Van het zoeken naar een huis tot en met de maandlasten van de woning en de hypotheekofferte."

Meer over Woonkrant.nl
Woonkrant.nl is met 40.000 woningen de grootste onafhankelijke woningsite. De website biedt woningaanbod van onafhankelijke makelaars en makelaars aangesloten bij o.a. de LMV, NVM, VBO, ReMax. Daarnaast biedt Woonkrant.nl het volledige aanbod van huurwoningen van Direct Wonen en nieuwbouwprojecten van projectontwikkelaars. Woonkrant.nl is onderdeel van Telegraaf Classified Media B.V.

Meer over MoneYou
MoneYou, een zelfstandige onderneming van de ABN AMRO Hypotheken Groep, is opgericht in 2001. MoneYou is een financi?le dienstverlener die de snelheid en toegankelijkheid van internet combineert met de zekerheid van persoonlijk advies. MoneYou is geen tussenpersoon maar hypotheekverstrekker en treedt op als kredietgever.


- Einde -