Echt gratis reizen naar de Caribbean

Does travel & cadushi tours

Datum: 18 mei 2006.

Reisorganisatie Does Travel & Cadushi Tours trapt af met unieke WK-actie en geeft honderden GRATIS reizen naar de Caribbean.

Deze week introduceert Does Travel & Cadushi Tours, de specialist in het verzorgen van reizen naar de Caribbean, een nooit eerder vertoonde WK-promotieactie.

Wordt Oranje Wereldkampioen! - gaat u GRATIS naar de Caribbean - Dat is wat wij doen.

Boekt men vanaf heden een reis uit de brochures 'Caraïbische Reizen 2006'of 'Suriname Eco Paradijs' met vertrek tot en met 31 oktober a.s. en wordt Oranje Wereldkampioen, dan ontvangt elke klant die voor deze actie heeft geboekt een gratis reis naar de Caribbean voor 2 personen. Het aantal gratis reisarrangementen is uiteraard niet onbeperkt. Dus het advies aan de klant is om snel te boeken. Bij de reservering verneemt de klant direct of hij in aanmerking komt voor een gratis reis.

( Kijk op Caribbean.nl voor de volledige actievoorwaarden)

In het woud van alle promotieacties rondom Oranje en het WK wenst Does Travel & Cadushi Tours zich absoluut in positieve en creatieve zin te onderscheiden. Geen korting of waarde-cheque, geen 'maak kans op...' maar heel duidelijk: iedereen ontvangt een gratis reis.

De reisarrangementen met vertrek en verblijf tijdens het WK zijn wel sterk in prijs verlaagd.
Bovendien krijgt elke klant de garantie dat alle wedstrijden van Oranje live te zien zijn op Aruba en Curaçao.

Naast vergroten van de naamsbekendheid beoogt Does Travel & Cadushi Tours de Caribbean met haar diverse eilanden als vakantiebestemming te promoten. Met deze actie wordt tegelijk het Oranjegevoel versterkt en ingehaakt op het positieve sentiment rondom de kansen van het Nederlands elftal.

Deze WK actie zal gecommuniceerd worden via landelijke dagbladen, tijdschriften, internet, eigen reisburo's en een selecte groep ANVR reisburo's.

Does Travel & Cadushi Tours is lid van de ANVR, aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds en IATA-erkend en bekend van TV met Aruba Beach FootVolley en TROS Muziekfeest op Curaçao.

Does Travel & Cadushi Tours
Weimarstraat 119
2562 GT Den Haag
Tel. 070 - 312 95 11
Contactpersoon: Martin .J. Does
E-mail: martin.does@doescadushi.com