2e persbericht van donderdag 18 mei 2006

Eindhoven, 18-05-2006 o Berichten uit de regio

Budel: Bedrijfswagen gestolen

Tussen woensdag 18.00 uur en donderdag 8.00 uur is vanaf een terrein bij een bedrijf aan de Meemortel een bedrijfswagen gestolen. Het gaat om een witte Mercedes Vito met het kenteken 37-VH-JZ. Een slot werd geforceerd.

Geldrop: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld

Woensdagmiddag rond 15.40 uur is een 45-jarige man uit Geldrop aangehouden voor huiselijk geweld. Hij zou zijn echtgenote eerder die dag hebben mishandeld. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Geldrop: Sleutels weg bij woninginbraak

Donderdag tussen 11.00 en 12.00 uur is ingebroken bij een woning aan de Doelen. De ruit van de voordeur werd ingeslagen. Een sleutelbos werd weggenomen.

Maarheeze: Bedrijfswagen gestolen

Vanaf een terrein bij een bedrijf aan het Rondven is tussen woensdag 17.30 en donderdag 8.30 uur een bedrijfswagen gestolen. Het slot van het hekwerk werd geforceerd. Het gaat om een witte Mercedes Sprinter met het kenteken VH-DR-42.

Maarheeze: Inbraak in woning

In een woning aan het Zicht is donderdagochtend ingebroken. Een voordeur werd opengemaakt om binnen te komen. Weggenomen werden onder meer sieraden.

Oirschot: Verdachten van wegnemen steigermateriaal aangehouden

Op de A58 in Goirle zijn woensdag rond 00.15 uur door Politie Midden en West Brabant twee mannen van 33 en 35 jaar uit Rotterdam aangehouden. Zij worden verdacht van het wegnemen van steigermateriaal vanaf een bouwterrein aan het Zilverzand. Dit zou eerder die avond gebeurd zijn. De twee verdachten zijn voor verder onderzoek overgedragen aan Politie Brabant Zuid-Oost en ingesloten op het politiebureau.