Uitnodiging opening belevingskantoor Samas

Citigate pr force

The Village Office


- Lifestyle op de werkplek

- Impact werkomgeving op werkplezier en productiviteit
- Kosten innovatief kantoor nog geen kopje koffie per dag!
- Eerste kantoor met bioscoop!

- Het kantoor als één grote hotspot

- Nieuwe kansen voor bestaande gebouwen

- Kunstexpositie 'Meubel in beeld'

Houten, donderdag 18 mei 2006
Persontvangst om 12u45
Officiële opening om 15u00 uur

The Village Office is een feit! Op 18 mei neemt Europa's leidende kantoorinrichter Samas The Village Office in gebruik. Bezoekers én gebruikers kunnen vanaf dan ervaren wat flexibel en dynamisch werken in een belevingskantoor betekent.

Want tijden veranderen snel voor kantoorbewoners. Er wordt op een totaal andere manier gewerkt dan vijf jaar geleden. Hierbij vertaalt werkplezier zich niet meer uitsluitend in een auto van de zaak, een mobieltje van de zaak en een laptop van de zaak. Nee, werknemers vragen steeds meer naar 'een kantoor van de zaak', en dat is meer dan de som van een aantal producten.

Samas bundelt de veranderingen van behoeften, manieren van werken en de veranderende rol van het kantoor onder de noemer The Village Office. Het Village Office concept onderschrijft het statement 'Happy people produce quality'. Hierbij is een verband tussen de kantooromgeving, de tevredenheid en motivatie van medewerkers, en uiteindelijk het arbeidsrendement. En het mes snijdt aan twee kanten: zowel de werknemers als de organisatie profiteren, want het geheel leidt tot plezierig werken en hogere productiviteit.

Maar hoe werkt dit? Wat trekt ons naar kantoor, ondanks lange files en state of the art ICT waardoor we kunnen werken waar we willen? Heeft lifestyle een vaste plek verworven op kantoor, of is loungen op het werk al lang passé? Kostenpost of besparingskans? En wat is de rol van ICT?

Dat The Village Office een spraakmakend concept is, staat in elk geval vast. Nooit eerder stond 'kantoorbeleving[' zo centraal en werkten diverse marktpartijen samen om alles onder één dak te brengen. En dat delen we graag met u tijdens deze persontvangst.

Waar?
Samas, Elzenkade 1 te Houten

Wanneer?
Donderdag 18 mei 2006

Agenda
12u45 Welkom met een drankje
13u00 Presentatie The Village Office door Peter van der Mark, algemeen directeur Samas Nederland en Adriaan Kranenburg, business development manager Samas Nederland 13u45 Rondleiding
14u30 Q&A

Wij verzoeken u vriendelijk uw deelname via bijgevoegd formulier te bevestigen via sgyles@prforce.nl Wij kijken alvast uit naar uw komst. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Sandra Gyles (Citigate PR Force) op 023 750 32 10 of met Manon Sas, marketing manager Samas, 088 845 5058.

Peter van der Mark
Algemeen Directeur Samas

Bevestiging opening belevingskantoor Samas
The Village Office

Houten, donderdag 18 mei 2006

Gelieve a.u.b. terug te faxen naar het nummer: 023-750 32 15 of e-mailen naar: Sandra Gyles
E-mail: sgyles@prforce.nl

Naam en
Voornaam: ..................................................................................

Van
publicatie: ..................................................................................

Adres: .................................................................................

Tel.: .................................................................................

Fax: .................................................................................

E-mail: .................................................................................


0 Ik zal op donderdag 18 mei aanwezig zijn bij Samas te Houten voor de rondleiding en kennismaking met The Village Office.


0 Ik kan niet aanwezig zijn, maar wil graag een één-op-één afspraak op een andere datum. Wilt u hiervoor contact met mij opnemen op nummer ............................


0 Ik kan niet aanwezig zijn, maar ontvang graag een persmap

Gelieve aan te kruisen wat voor u van toepassing is.

Bij ontvangst van dit formulier sturen wij u een bevestiging van uw aanwezigheid en een routebeschrijving. Deze treft u ook aan op www.samas.nl contact.

Officiële opening vanaf 15u00
Naast de persontvangst nodigen wij u ook van harte uit voor de officiële opening van The Village office.
U krijgt de gelegenheid voor een inspirerend kijkje achter de schermen van dit innovatieve experience centre. Tevens bent u om ca. 16u30 getuige van de officiële openingshandeling door de heer Mr. B. Staal, Commissaris van de Koningin te Utrecht. De middag zal worden afgesloten met een spectaculair optreden van Karin Bloemen. Al met al een feestelijk programma, dat om 15u00 begint en om 19u30 zal zijn afgelopen. Uiteraard zorgen we voor voldoende parkeergelegenheid.