NOVA

18-05-2006

Verdonk op matje bij premier
Minister Rita Verdonk (Vreemdelingenzaken) moest vandaag op het matje komen bij premier Jan-Peter Balkenende. Hij ziet er op toe dat de minister de mogelijkheden tot naturalisatie van Ayaan Hirsi Ali uitzoekt. Verder een verslag vanuit Kaatsheuvel waar Rita Verdonk de VVD-leden toespreekt.

Zes dagen cruisen met Mark Rutte
NOVA volgde VVD-kandidaatlijsttrekker Mark Rutte tijdens zijn spreekbeurten en debatten met tegen-standers Rita Verdonk en Jelleke Veenendaal. Rutte vertelt over zijn toekomstplannen, de enorme media-aandacht en beoordeelt het vertrek van partijgenoot Ayaan Hirsi Ali.

Interview met Bruce Springsteen
In een exclusief gesprek laat de wereldberoem-de zanger Bruce Springsteen zich uit over de rege-ring Bush. Naast de tv-uitzending kunt u het gehele interview, aangevuld met concertfragmenten, vanavond op NOVAtv.nl bekijken.

Presentatie: Clairy Polak en Pim van Galen

(Onderwerpen onder voorbehoud)

Morgen in NOVA Politiek: verdeelde VVD
De lijsttrekkersstrijd had de VVD al gespleten tussen Rita Verdonk en Mark Rutte. De kwestie Ayaan Hirsi Ali maakt die verdeeldheid nog groter. Te gast zijn de VVD-prominenten Frits Bolkestein, Geert Dales en Henk Kamp. Lees meer..

----------

NOVA / Den Haag Vandaag
Ma t/m vr: 22.20-23.00 uur Nederland 3
Zaterdag: 22.09-22.30 uur Nederland 3
Herhaling na middernacht

Maakt Verdonk nog kans als lijsttrekker?

Interview met extreem-rechtse Nederlandse jongeren


----------