Senternovem


Bijzonder event Purchasing Excellence

Aanvangsdatum

19-05-2006

Vanaf 13.30 uur

Even de agenda trekken, want op vrijdag 19 mei gooit NEVI het over een andere boeg. Op die dag sluiten we het succesvolle programma Purchasing Excellence af. Een programma dat de 100 deelnemende bedrijven niet alleen een indrukwekkende besparing op de inkoopbestedingen heeft opgeleverd, maar ons ook nieuwe inzichten heeft verschaft over hoe er in de board rooms van Nederlandse bedrijven over inkoop wordt gedacht. Inzichten die we op 19 mei op een verrassende en confronterende wijze met u willen delen.

Tijdens een bijeenkomst in de De Rode Hoed in Amsterdam zal Jeroen Smit, journalist, oud-hoofdredacteur van FEM Business en auteur van het bekroonde boek Het drama Ahold in uw bijzijn drie spraakmakende Nederlandse bestuursvoorzittersuitnodigen voor een APK-keuring (waarbij de P in dit geval staat voor Purchasing). Virtueel, wel te verstaan. Maar niet minder kritisch.

Wat denken zij van de inkoopdiscipline? Waarop selecteren zij hun inkoopprofessionals? Welke keuzes maken zij bij inkoopdilemmas? Hoe ziet de toekomst van de nieuwe inkoper eruit?

En Jeroen Smit zou Jeroen Smit niet zijn als hij daarbij niet ook de aanwezigen confronteert met de eigen denkbeelden, zekerheden en schijnzekerheden. Een middag over inkoop, kortom, in termen van ingenomen loopgraven, opgegeven bruggenhoofden en doorgezaagde stoelpoten. Not to be missed!

Doelgroep

Inkopers

Locatie

De Rode Hoed, Amsterdam

Toegangsprijs

Gratis

Contact

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de NEVI-website.
Eind april ontvangt u een deelnamebevestiging met nadere informatie. Wijzigingsdatum | 20-04-2006