Vlaamse overheid

Nieuwsbericht van de Vlaamse overheid van donderdag 27 april 2006

Erratum: Seminarie over Intelligente Energie

Op vrijdag 19 mei 2006 organiseert het Euro Info Centre van de Vlaamse Gemeenschap een gratis seminarie over Intelligente Energie . De EU wil het gebruik van intelligente energie in bedrijven aanmoedigen en heeft daarom een programma 'Intelligente Energie' uitgewerkt om de toepassing van deze nieuwe energievormen te stimuleren.

Het seminarie begint om 9.30 uur en het einde is gepland rond 12.30 uur, met aansluitend een broodjeslunch.

Een expert van het Intelligent Energy Executive Agency (IEEA) van de EU en experts van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) zullen deze materie vanuit hun werkervaring toelichten.

Tegelijkertijd is dit seminarie hét forum om nieuwe contacten te leggen. Het is bovendien een ideale gelegenheid voor mensen die hetzelfde doel nastreven, namelijk ondernemen en inspelen op de nieuwe tendensen , om ideeën met elkaar uit te wisselen.

Waar?

Het seminarie vindt plaats in het Markiesgebouw, Markiesstraat 1 in Brussel, op wandelafstand van het station Brussel-Centraal. U kunt gratis parkeren in de parkeergarage van het Markiesgebouw.

Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Vooraf inschrijven is dus noodzakelijk. Vermeld bij uw inschrijving of u deelneemt aan de broodjeslunch.

Website: www.vlaanderen.be/euroinfocentre .

Het juiste e-mailadres van het Euro Info Centre: euroinfocentre@vlaanderen.be .

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Vlaamse Euro Info Centre, Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Tel.: 02 553 38 77
Fax: 02 502 47 02
E-mail: euroinfocentre@.vlaanderen.be