Gemeente Wijk bij Duurstede

Toverdo met `Vrouw overboord' in raadzaal gemeentehuis

Toneelvereniging Toverdo treedt op 19 en 20 mei om 20.30 uur op in de raadzaal in Wijk bij Duurstede met de voorstelling `Vrouw overboord'. Regisseur is Nanni Broekhuijsen. De voorstelling wordt in samenwerking met het gemeentebestuur uitgevoerd bij wijze van experiment. Op deze avond is de raadzaal omgetoverd tot een theater. De kaarten à EUR 7,50 zijn verkrijgbaar bij de VVV Wijk bij Duurstede.

`Vrouw overboord'
De toneelgroep `Man Overboord' is tien jaar geleden met heel veel pijn, achterdocht en woede uit elkaar gegaan. En nu komt er een reünie. Alle leden gaan, ondanks de emoties van vroeger. Gaandeweg het toneelstuk blijkt dat er heel wat rekeningen te vereffenen zijn: een souffleuse die wraak neemt voor haar onzichtbaar moeten zijn, een schrijfster die nog steeds razend is over een door anderen verprutste scène...... Maar zijn dingen die je tien jaar geleden belangrijk vond nu nog belangrijk? Je bent veranderd. De reünie, deze "Happy Trip", is een heel goede graadmeter. Worden de rekeningen vereffend? Jawel. Een beetje. Maar er gebeurt gelukkig meer. Bent u benieuwd geworden? U bent welkom in de raadzaal!

Link, Klik hier om een pagina terug te gaan Link, klik hier om dit artikel te mailen Link, Klik hier om dit artikel af te drukken

spacer
info@wijkbijduurstede.nl
tel : 0343 595595
fax: 0343 595599
spacer Bezoek adres:
Karel de Grotestraat 30 spacer Post adres:
Postbus 83

3960 BB
spacer