Saxion Hogescholen
BR>

wo 10 mei 2006

Kick off Hospitality Business Club tijdens reunie in Apeldoorn

De Academie Hospitality Business School (HBS) van Saxion Hogescholen houdt op vrijdag19 mei aanstaande in Apeldoorn een reünie. De reünie is bedoeld voor alle alumni van de opleidingen Hogere Hotelschool, Facility Management en Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs. De reünie is tevens podium voor de Kick Off van de nieuw opgezette Hospitality Business Club.

Unieke formule voor alumni, bedrijfsleven, onderwijs en student De Hospitality Business Club (HBC) is een platform voor afgestudeerden van de HBS. Binnen dit platform kan informatie met medealumni en docenten uitgewisseld worden. Er vindt een directe uitwisseling van kennis tussen onderwijs en bedrijfsleven plaats. Het doel van de HBC is dat alumni via dit platform de weg naar de academie blijven vinden en de relatie sterker wordt tussen de HBS, alumni en het werkveld. In dit netwerk wordt de kennis en ervaring voor leden wederzijds bereikbaar.

Hoewel het lidmaatschap van de Hospitality Business Club is voorbehouden aan alumni, is er ook integratie met het huidig onderwijs door het aspirant-lidmaatschap: na het behalen van de propedeuse worden de studenten aspirant-lid nemen deel aan onderdelen van de Business Agenda.

De reünie op vrijdag 19 mei aanstaande is van 17.30 - 21.00 uur en wordt gehouden in de Hogere Hotelschool in Apeldoorn, een van de gebouwen van Saxion Hogescholen; Hotelschool Apeldoorn, Kerklaan 21. De Kick off van de Hospitality Business Club is om 20.00 uur in de bioscoopzaal van Menorah, grenzend aan de Hotelschool.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------