Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

Spectaculair Ontbijt-Dansant

Winnaars Barbara de Loor & Marcus van Teijlingen openen het bal van de Nationale Oerbrood - Beemster Breakfast Tour in Leidsche Rijn.

Wanneer : vrijdag 19 mei, 08.00 uur
Waar : Paper Dome - Utrecht Leidsche Rijn
Wat : Breakfast Tour
Wie : Barbara de Loor en Marcus van Teijlingen, winnaars van Dancing with the Stars!

----------

Beemster - 15 mei 2005. Barbara de Loor en Marcus van Teijlingen hebben zich niet de kaas van het brood laten eten. De winnaars van Dancing with the Stars 2006 openen vrijdag 19 mei a.s. in de Paper Dome in Utrecht het ontbijtbal van de Breakfast Tour 2006. Het ontbijt wordt georganiseerd door de unieke combinatie: Oerbrood en Beemster kaas. Vanaf deze dag is Beemster kaas in combinatie met Oerbrood tijdelijk verkrijgbaar als vers belegde sandwich. Doordat bij beide producten smaak en kwaliteit bovenaan staan, levert een combinatie van beiden een hoogwaardig klasse-product op. Om het grote publiek kennis te laten maken is dit spectaculaire ontbijt aanstaande vrijdag gratis en voor iedereen toegankelijk.

It takes two to Tango!
Zowel Beemster als Oerbrood zijn ambachtelijk gemaakte producten waarbij smaak en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door deze twee producten met elkaar te combineren ontstaat er een unieke combinatie! Om iedereen kennis te laten maken met dit heerlijke samenspel zal er tot en met 9 juli op opvallende wijze sandwiches Oerbrood met Beemster kaas uitgedeeld worden door het hele land. Speciale "Breakfast Tour" ontbijtteams trekken komende weken van deur tot deur om deze smaakvolle sandwich aan te bieden.

Barbara de Loor en Marcus van Teijlingen op "Ontbijt-Dansant"! De landelijk kick-off vindt plaats met medewerking van Barbara de Loor en Marcus van Teijlingen. Het unieke danspaar zal 's ochtends tijdens een, voor héél Leidsche Rijn gratis, groots ontbijt in de Paper Dome in Utrecht hun danskunsten showen. Naast het ontbijt en het optreden van de winnaar van Dancing with the Stars is het mogelijk om zelf een dans te wagen onder begeleiding van een professionele dansschool. Alle ingrediënten voor een heerlijke start van de dag zijn aanwezig!

Er zijn drie varianten voor deze Breakfast Tour van Oerbrood met Beemster kaas. Zo is er Oer-Spelt, brood met een hartige, nootachtige smaak, gecombineerd met BeemsterLite, een minder vette kaas, maar met de volle smaak van Beemster. De tweede variant is Oer-Donker, een meergranenbrood met een pikante Beemster Old van minstens 10 maanden gerijpt. En ten slotte Oer-Granen, granenbrood belegd met Beemster belegen. =====

----------