RTL Group


RTL sterrenvoetbalteam vrijdag aanstaande weer in actie Badhoevedorp uit altijd lastig

Op vrijdag 19 mei aanstaande komt het RTL Sterrenvoetbalteam uit in de woonplaats van bondscoach Marco van Basten, Badhoevedorp. De cameragenieke selectie treedt aan tegen de ijzersterke selectie van de plaatselijke voetbalvereniging Pancratius, genaamd Vrienden van Pancratius. De aftrap vindt om 19.30 uur plaats op het sportpark aan de Lindbergstraat 50.

De voor deze wedstrijd geselecteerde RTL-spelers zijn: John Williams (Help, Mn Man Is Klusser en HouseVision), Wilbert Gieske en Joris Putman (allebei GTST), Bas Muijs en Sebastiaan Labrie (allebei ex-GTST), Jeroen Latijnhouwers (Editie NL) en Sander Janson (CampingLife). Gastspelers Regi Blinker (ex-Feijenoord), acteur/zanger Charley Luske, zanger Dries Roelvink en het rapduo Lange Frans en Baas B. maken de selectie compleet. Henk Bres is coach/hooligan. De definitieve opstelling wordt een uur voor de wedstrijd bekendgemaakt.

Wederom strijden de RTL-sterren in de trendy, strakke Italiaanse tenues van Kappa. Nieuw is het ondershirt van Sweet Years. De Italiaanse voetballegendes Paolo Maldini en Bobo Vieri zijn kort geleden dit kledingmerk gestart en na elk doelpunt dat zij scoorden, toonden zij dat zij onder hun clubshirt hun eigen shirt droegen. Het RTL-dreamteam komt na de wedstrijd in Badhoevedorp weer in actie op 27 mei, 3, 11, 16 en 21 juni, 15 en 27 juli en 27 augustus. Zie ook: http://www.rtl.nl/sport/rtl_sport/voetbal/rtl_sterrenvoetbalteam.xml.


---

-------------------
Noot aan de redactie: Voor meer informatie over het RTL-sterrenteam kunt u bellen met Jaap Paulsen, jaap.paulsen@rtl.nl

© 2006 RTL Nederland / IP