Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

Hardenberg, 17 mei 2006

Uitgaan in Hardenberg

Partyweekend bij podiumgroep.nl

Hardenberg-, Komend weekend staan de bedrijven van PodiumGroep.nl bol van de speciale feesten. Uitgaan in Hardenberg is dus weer helemaal PodiumGroep.nl.

Vrijdag: Ladieznight Urban/R&B-party

Op vrijdag 19 mei organiseert muziekcafe De Troubadour vanaf 21.00 uur de tweede editie van het maandelijkse feest: "LADIEZNIGHT URBAN R&B-PARTY". We halen de allerbeste R&B-jocks naar De Troubadour en kleden het leukste muziekcafé van Overijssel nóg leuker aan. Uiteraard nemen we alleen genoegen met het allerbeste op het gebied van Urban R&B-music en daarom nodigen we je van harte uit. Be there! Open vanaf 21.00 uur.

Zaterdag: Mega Flirtparty

Zaterdag (20 mei) organiseert Podium Hardenberg voor het eerste een mega Flirtparty, Powered by HOT Radio, die een avond én een lange nacht zal gaan duren. De avond en nacht -vanaf 19.00 uur Teenageparty en vanaf 24.00 uur vanaf 16 jaar- zal bol komen te staan van de surprises maar zeker is dat 'Flirten' centraal staat. Natuurlijk haalt Podium de allerbeste jocks van stal en zal de theaterzaal sfeervol worden aangekleed. De entree voor de Teeganeparty is 5 euro (incl. 2 consumptiemunten) en bij de nachtelijke Flirtparty hebben de dames GRATIS entree.

Zaterdag: Swingcafé Den Herdenbergher
Zaterdagavond (20-05) is Grand Café Den Herdenbergher (middenin Hardenberg) weer het Swingcafé van NO Overijssel. Entree vanaf 23 jaar dus v.a. 22.00 uur de uitgaansavond voor de 'oudere jongere' met DJ Roel Zweers die weer de beste en vrolijkste (dans-) hits uit de 70's, 80's en 90's draait. 'Feel good' is troef in Den Herdenbergher tot 02.30 uur.

Woensdag: Boerenparty
Podium gaat op woensdag 24 mei (de avond en nacht voor Hemelsvaart) "back to the roots". De bij honderden liefhebbers nog bekende "BOERENPARTY" wordt letterlijk weer van stal gehaald. Een avondje onbekommerde Rock & Lol met twee bands op het podium. "JA DAT ZAL" en "DE BIEREFLUITERS" gaan zorgen voor de daverende muzikale invulling en tussendoor gaan we Modderworstelen en een wedstrijdje Boezemwegen. Boezemwegen? Ja Boezemwegen, zonder fratsen. Nooit van gehoord? Het is puur hilarisch en geweldig lachen want hiervoor hebben we speciale 'boerinnekes' en onze hilarische Miss Podium Airbag uitgenodigd. Dit Mag je niet missen! Tussen 21.00 - 23.00 bier en fris voor half geld (want de boeren hebben het niet zo breed), dus 2 halen, 1 betalen! Alle info is na te lezen op de centrale website: www.PodiumGroep.nl.

Einde Persbericht. Meer info via Herman Potgieter 06-21588684

---- --