Llink


Rotterdam, 18 mei 2006


- PERSBERICHT -

De Cunninghams verspillen in No Waste Like Home

Penny Poyzer brengt ze een beetje groen denken bij

Jeffrey en Caroline Cunningham hebben een jaarlijkse gasrekening van 627 pond! Volgens eigen zeggen gaan de Cunninghams met veel zorg om met hun omgeving en het milieu. Toch bewijst hun inefficiënte leefstijl het tegendeel. De centrale verwarming draait de gehele dag op volle toeren! Wanneer Jeffrey baddert, blijft de hete kraan continu aan staan, zodat het bad zijn temperatuur niet verliest. Penny doet er alles aan om de Cunninghams te laten zien hoe ze hun enorme rekeningen kunnen verlagen en bijdragen aan een beter milieu. No Waste Like Home is vrijdag 19 mei om 19:50 te zien op Nederland 3 bij LLiNK.

Elke week bezoekt Penny Poyzer een milieu-onvriendelijk huishouden. Poyzer geeft eco-vriendelijke gedragsregels om het leven in huis duurzamer en milieuvriendelijker te maken. Dit leidt tot vermakelijke confrontaties want Penny staat er op dat haar gedragsregels worden nageleefd.

Iedereen kan met de verschillende praktische oplossingen die Eco-expert Poyzer aandraagt energie en kosten besparen. No Waste Like Home is daarom het ideale programma voor de beginnende wereldverbeteraar. Op www.llink.nl vind u meer praktische tips.

No Waste Like Home is vrijdag 19 mei om 19:50 uur te zien op Nederland 3. No Waste Like Home is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT




Llink