Olm brouwerij b.v.

persbericht

Contract of geen contract: Oranje Pilsener voor iedereen

De boodschap is duidelijk. Contract of geen contract, Oranje pilsener is er voor iedereen. Olm Brouwerij is uniek met Oranje Bier. Andere brouwerijen kunnen namelijk geen alternatief bieden met een vergelijkbaar product. Caféhouders die contract gebonden zijn bij een van de grote brouwerijen mogen Olm Oranje pilsener tappen.

Winschoten - Voor koninginnedag en het WK is het Oranje biertje verbeterd tot perfectie. Dezelfde kwaliteit die je normaal verwacht van Olm alleen oranje van kleur. Verkrijgbaar in fusten van 50 liter, rechtstreeks van de tap een helder oranje biertje met een uitzonderlijk witte schuimkraag.

Voor alle cafés heeft Olm Brouwerij een speciale WK actie! Bij elke honderdste fust Olm Pilsener dat verkocht wordt vanaf vandaag tot het einde van de WK, kan de besteller een compleet verzorgde Olm Oranje party bij hem of haar in de kroeg winnen met Oranjegek Johan Vlemmix als special guest! Dit geldt uiteraard ook voor de grote brouwerijen die geïnteresseerd zijn in ons Oranje pils. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Olm Brouwerij via de website www.olmbrouwerij.nl of telefonisch 0597 430569.