Ingezonden persbericht


persbericht

Feestelijke bijeenkomst voor relaties en pers

Zonnige opening summer village op strand zuid

Amsterdam, 19 mei 2006 - Gisteren opende Incentive Holland het zonnigste concept voor bedrijfsfeesten en -evenementen: SummerVillage. Een zomerse en goedbereikbare locatie om te loungen, teambuilden, varen, vergaderen, borrelen, barbecuen en feesten, gevestigd op Strand Zuid in Amsterdam. SummerVillage is uitermate geschikt voor zomerse presentaties, breedbeeld videoprojecties, dance parties, wijnproeverijen en productintroducties.

Fantastisch quizspel rondom WK
Op zonnige, maar ook op minder mooie dagen biedt het strand achter de RAI een perfecte locatie voor groepen van 15 tot 1.500 personen. Tot oktober kan hier worden genoten van van barbecues, sportieve beachpartys, strandfeesten met DJ's, cocktails en het unieke Play-like-a-Champion voetbalspel. Deelnemers worden ingedeeld in verschillende landenteams die overeen komen met de landen die aan het WK deelnemen. De uitdaging is met de hele afdeling in een echte voetbalsetting - tribune, gele en rode kaarten, voetbalshirts en goals - deze sportieve quiz te spelen onder leiding van een bekwame scheidsrechter of zelfs oud-international.

Ook voor niet-voetballiefhebbers
SummerVillage biedt ook de niet-voetballiefhebber veel mogelijkheden. Beach farmersgolf bijvoorbeeld, een balletje slaan met de baas; in het zand met als club een klomp aan een stok. Ook beach-volleyballen behoort tot de mogelijkheden. Of met een hele afdeling borrelen, barbecuen, zonnen en genieten in deze hippe strandtent in hartje Amsterdam. Incentive Holland bedenkt en organiseert al jaren grote zakelijke evenementen en feestelijke bijeenkomsten die zich onderscheiden van andere. Met Summer Village biedt Incentive Holland pakketten op maat voor personeel, groepen, gezelschappen, directies, partners en afdelingen. Zie voor meer informatie www.summervillage.nl.

Met kantoren in Amsterdam en Nieuwegein is Incentive Holland al ruim 25 jaar één van de toonaangevende specialisten in het organiseren van incentives en zakelijke evenementen voor bedrijven. Daarnaast is Incentive Holland actief als incoming touroperator voor de Chinese markt. Zie voor meer informatie over alle activiteiten van Incentive Holland www.incentive.nl.



Ingezonden persbericht