AutoRai

Mitsubishi Lancer Wagon Ebony: stijlvolle exclusiviteit

(5/19/2006)
Mitsubishi levert de Lancer Wagon tijdelijk in een bijzonder exclusieve uitvoering: de Lancer Wagon Ebony, een stijlvolle auto die voorzien is van een aantal aantrekkelijke extraâs. Ook de prijs is aangenaam: de Lancer Wagon Ebony kost 16.999 euro. Het voordeel voor de klant bedraagt niet minder dan 2.345 euro.
De Lancer Wagon Inform Ebony is verkrijgbaar de kleur Amethyst black. Verschillende toevoegingen, zoals fraaie lichtmetalen velgen, in kleur gespoten side skirts en afstandsbediening voor de centrale portiervergrendeling, geven deze Lancer een heel eigen karakter. De extraâs vertegenwoordigen samen een waarde van ⬠1.445,-. Tel daar bij op het klantvoordeel van ⬠900,-, dat al standaard op de Inform uitvoering zit en het voordeel is maximaal.

De stijlvolle en representatieve Lancer Wagon is een veelzijdige auto. Allereerst is deze Mitsubishi functioneel. Hij biedt een groot laadvolume en heeft een praktisch ingericht interieur met airconditioning, elektrisch bedienbare ramen en centrale portiervergrendeling. De auto heeft een scherpe neus en moderne, rechtopstaande achterlichtunits die hem een sportief zakelijke uitstraling geven. Daarbij is hij ook nog eens erg voordelig in aanschaf en onderhoud.

De Lancer Wagon is verwant aan de supersnelle Lancer Evolution waarmee Mitsubishi al jarenlang domineert in de rallysport. En dat is te merken aan de prettig solide wegligging en directe besturing. Het is een auto die doet wat de bestuurder wil. De Ebony is voorzien van een
1,6-liter SOHC ECI-MULTI 16-kleppenmotor met een uitstekende trekkracht over een breed toerenbereik en een laag brandstofverbruik.

De Mitsubishi Lancer Wagon Ebony is binnenkort verkrijgbaar bij de Mitsubishi dealer.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster