tracking en tracing zonder blackbox

Dox plus

Sycada Wireless Solutions brengt een GPS tracking & tracing oplossing op de markt die via PDAs te gebruiken is. Gebruikers kunnen hierbij gebruik maken van de Internet tracking applicatie van Sycada zonder een zogenaamde black-box in een voertuig in te laten bouwen.

Dit betekent dat bedrijven met buitendienstoperaties tegen zeer lage kosten de voordelen van dynamisch plannen kunnen realiseren. Bovendien werkt de oplossing prima samen met verscheidene navigatiesystemen (waaronder TomTom). Tevens kan er een digitale werkorder applicatie van Sycada toegevoegd worden. Nog nooit is een mobiele extensie op de bedrijfsprocessen zo snel te realiseren geweest.

Wij hebben getracht om de oplossing extreem laagdrempelig te houden met betrekking tot kosten en tot gebruiksgemak. De PDA applicatie werkt volledig autonoom, start automatisch op en zorgt er voor dat de gebruiker nooit last heeft van wegvallende verbindingen of moeilijke installatie of set-up problemen, zegt Kristian Winge, Algemeen Directeur bij Sycada Nederland.

De tracking & tracing service werkt op de nieuwste windows mobile toestellen van HP en iMate maar ook op de zogenaamde ruggedized toestellen van bijvoorbeeld Symbol of Psion Teklogix.

Sycada
Sycada ontwikkelt datacommunicatiesoftware en geïntegreede mobiele oplossingen. Dankzij 10 jaar ervaring in mobiele technologie biedt Sycada een breed scala aan producten en diensten. Van snel te implementeren tracking & tracing systemen tot complete buitendienst automatiseringsoplossingen. Sycada staat voor betrouwbaar, schaalbaar en gemakkelijk te bedienen en te onderhouden. Meer weten? tel: 020 311 6500 of info@sycada.com