Ingezonden persbericht


Voorjaarsmarkt Tuingroep " De Stek" met live-muziek en demonstraties

Traditiegetrouw houdt tuingroep de Stek in Vierhouten ook dit jaar weer haar voorjaarsmarkt / opendagen. Vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei is iedereen welkom die kennis wil maken met de activiteiten van de tuingroep. Op beide dagen zijn de bezoekers en belangstellenden van harte welkom van 10.00 tot 15.00 uur bij tuingroep De Stek, Nunspeterweg 88 te Vierhouten.

Er is weer een groot assortiment tuin- en perkplanten. Tevens kan een ieder terecht voor cadeauartikelen en decoratieartikelen voor in de tuin. Deze producten zijn gemaakt door cliënten van het atelier "De Kokon", de Voltweg en D.a.c. "Halfweg" Beide dagen zullen muzikaal opgeluisterd worden.
Ook zullen er verschillende demonstraties zijn van de werkzaamheden van De Stek, De Kokon en De Voltweg. Daarnaast zal Gerrit Leusink zaterdag de hele dag demonstraties geven met zijn motorkettingzaag en zo diverse figuren uit boomstammen creëren

De tuingroep maakt onderdeel uit van de stichting Philadelphia Zorg (SPZ) een landelijke netwerkorganisatie die begeleiding, hulp en ondersteuning biedt aan ongeveer zevenduizend mensen met een handicap en anderen die zorg behoeven. Tuingroep De Stek richt zich specifiek op het werken in de groenvoorziening. Op de tuingroep werken mensen uit Vierhouten, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en omgeving.

Voor verdere informatie kan een ieder contact opnemen met: Stichting Philadelphia Zorgvoorzieningen, Philip Huising (tuingroep De Stek) 0577-458177 (coördinator groen)


---- --