Gemeente Delft

Stichting Mavelle presenteert: The Twilight Songs

19 en 20 mei om 20.30 uur presenteert de gloednieuwe Stichting Mavelle in het Stadstheater te Zoetermeer haar allereerste productie 'The Twilight Songs'. Beleef in de schemering van het theater, het duister van het lied en de passie van tekst en emotie. Iedereen is uitgenodigd om het gevaar eens op te zoeken en te komen genieten van deze voorstelling

'The Twilight Songs' is een opzet van diverse liedjes uit verscheidene bekende musicals en films met als grondslag het gevaar, de spot en vreselijk sarcasme.

In deze eerste productie van Stichting Mavelle heeft zij de castleden zelf nummers laten uitzoeken rondom deze rode draad, wat resulteerde in een geweldige combinatie van al deze emoties. Een kleine greep uit deze 'gevaarlijke' productie: My child will forgive me, Pity the child en Cell Block Tango.

Stichting Mavelle is ervan overtuigd dat er vele mensen zijn met een denderend talent, maar dat deze te weinig kans krijgen om dit te laten zien. Talent is grootschalig te omschrijven, toch is het talent waar we het hierover hebben gericht op zang en toneel. Daarin is weer het talent zich verder te kunnen ontwikkelen in techniek en brutaliteit. Dit talent gepaard met een grote dosis passie omvat Mavelle. Uit vele audities is uiteindelijk de cast gekozen die 'The Twilight Songs' tot een groot succes zal maken. Ieder castlid begrijpt precies de opvatting van Mavelle en dat maakt het tot een heerlijke ervaring met ze te werken.

Kaarten zijn te verkrijgen via het Stadstheater te Zoetermeer tegen een toegangsprijs van E 12,50.

Stichting Mavelle is een denderend Zoetermeers initiatief waarbij het draait om inzet, passie en talent. Enkele jaren geleden hebben de leden van het bestuur elkaar leren kennen in de wonderlijke wereld van de musical. Deze kennismaking was een vruchtbare: ieder bleek dezelfde opvattingen en ideeën te hebben in de kunst van het opstarten van de stichting met de perfecte producties. Het was het dan ook niet te vermijden dat ze hier iets mee gingen doen. Zo werd Stichting Mavelle opgericht.



Gemeente Delft