Blue Fox Enterprises N.V.


Persberichten
19 mei 2006
PERSBERICHT

Dordrecht, 19 mei 2006


* BLUE FOX: IN 2006 MOGELIJK NOG GEEN WINST

Trading Update

Blue Fox Enterprises N.V. heeft in een persbericht van 13 maart jongstleden de verwachting uitgesproken het boekjaar 2006 af te sluiten met een positief resultaat, onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden. Thans blijkt echter dat het herstel van het resultaat langer op zich laat wachten dan oorspronkelijk voorzien. Met name in de divisie Textiel- en Modesoftware blijft de omzet de eerste vier maanden van het jaar belangrijk achter bij de verwachting. De divisie Engineering en Geografische Informatie Software presteert conform verwachting.

Wegens deze omstandigheden moet er nu rekening mee gehouden worden dat Blue Fox Enterprises N.V. dit boekjaar mogelijk nog niet zal afsluiten met een positief resultaat.

Blue Fox is de eerste en enige leverancier van compleet geïntegreerde softwareoplossingen voor de internationale textiel- en mode-industrie. Daarnaast distribueert Blue Fox CAD/CAM-software voor engineering-toepassingen en levert zij CAD/GIS-oplossingen ten behoeve van overheidsinstellingen. Blue Fox levert ook CAD/CAM-diensten zoals detachering, werving & selectie, opleidingen en trainingen. Blue Fox is genoteerd aan Eurolist van Euronext Amsterdam N.V.

Perscontacten via Huijskens & Istha, telefoon 020 6 855 955; vraagt u naar drs. Ch.L. Huijskens
(mobiel: 06 53 10 50 72).