Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

M-Wise ontwikkelt loyalty programma voor Campina's MonChou

Datum: 19 mei 2006

M-Wise heeft in opdracht van Campina een loyalty programma ontwikkeld voor MonChou met de naam MonChou for You. MonChou for You inspireert en stimuleert consumenten tot het gebruik van MonChou door middel van recepten, nieuwsbrieven, kookwedstrijden en een spaarprogramma.

MonChou, vooral bekend van het vierkante pakje roomkaas, is al meer dan 50 jaar een geliefd merk in Nederland. MonChou beschikt over een trouwe schare gebruikers die deze smeuïge roomkaas als ingrediënt gebruiken in diverse koude hapjes en gerechten. Om deze gebruikers te belonen voor hun merkentrouw en hen te stimuleren niet alleen het bekende vierkante pakje MonChou maar ook de nieuwe MonChou Zacht & Luchtig te gebruiken, heeft Campina M-Wise gevraagd een loyalty programma voor MonChou te ontwikkelen. Binnen MonChou for You worden gebruiksmomenten en -mogelijkheden gecreëerd voor en door gebruikers, door gebruikers ideeën te laten opdoen van MonChou en elkaar, en door in te spelen op de behoefte aan (h)erkenning van hun kookkunsten. Hiertoe biedt MonChou for You de gebruikers toegang tot een receptenbank, nieuwsbrieven met kook- en serveertips, maandelijkse receptenwedstrijden en een spaarprogramma waarmee gespaard kan worden voor uniek MonChou kookgerei en kookworkshops.

Over M-Wise:
M-Wise is een customer based marketing bureau in Amsterdam wat organisaties helpt meer opbrengsten uit hun klantenbestand te halen. M-Wise is actief binnen de vakgebieden direct marketing, database marketing en loyalty marketing. M-Wise werkt voornamelijk voor grotere organisaties die zich richten op consumenten. Onder de klanten van M-Wise bevinden zich onder andere merkfabrikanten, retail organisaties, uitgeverijen, verzekeringsmaatschappijen en reisorganisaties.

Over Campina:
Campina is een internationale onderneming met als specialisatie ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van zuivel- en zuivelverwante consumentenproducten en hoogwaardige ingrediënten voor de voedings- en farmaceutische industrie. Campina Cheese & Butter, met als hoofdvestiging Tilburg, ontwikkelt, produceert en vermarkt een breed productassortiment aan kaas en boter. MonChou is één van de bekendste kaasmerken van Campina.

Noot voor de redactie,