Océ Océ Persbericht

Océ N.V.

Océ wint `Best of Show'-prijs op ON DEMAND conferentie/expo 2006

Prijs is erkenning voor Océ VarioPrint 6250, `s werelds snelste en meest productieve printer voor tweezijdige bedrukking van losse vellen

Venlo, 19 mei 2006 ­ Océ, wereldleider in oplossingen voor het digitaal beheren en afleveren van documenten, is tijdens de ON DEMAND conferentie/expo in de Verenigde Staten onderscheiden met de `Best of Show'-prijs in de categorie printapparatuur voor zijn baanbrekende Océ VarioPrint 6250 printer, `s werelds snelste en meest productieve systeem voor tweezijdige paginabedrukking. De Océ VarioPrint 6250 won de prijs vanwege zijn afdrukkwaliteit op offsetniveau, zijn vrijwel perfecte registratie en zijn baanbrekende snelheidsprestaties. De printer kan per minuut 250 dubbelzijdig bedrukte A4-pagina's of 132 A3-pagina's (of de Amerikaanse equivalenten daarvan) produceren en is daarmee tot 70% sneller dan andere systemen in zijn klasse.

BERTL, het bekende, onafhankelijke onderzoeksbureau op het gebied van digitale beeldverwerking, was samen met de organisatoren van de ON DEMAND conferentie/expo verantwoordelijk voor de toekenning van de prijzen. ON DEMAND is de belangrijkste conferentie en tentoonstelling ter wereld op het gebied van digitaal printen, waar alle technologieën die worden gebruikt voor het creëren, beheren, personaliseren, afdrukken en afleveren van `content' aan bod komen.

Voor BERTL fungeerden Dave Sweetnam (vice president, Research and Content Development), Karl Rudisill (director, Digital Production Division) en Rich McAllister (senior solutions and market analyst) als juryleden.

Het veelzijdige Océ VarioPrint 6250 systeem richt zich op de behoeften van zowel commerciële drukkerijen als de huisdrukkerijen van grote bedrijven. De printer is gebaseerd op de revolutionaire Océ Gemini Instant Duplex Technology, waarbij het papier slechts één keer door de machine wordt gevoerd en een ongeëvenaarde snelheid wordt bereikt, naast een afdrukkwaliteit van offsetniveau, een hogere productiviteit en algehele betrouwbaarheid, en dat alles in één oplossing. Met de nieuwe Océ Gemini Instant Duplex Technology worden toner-afbeeldingen tegelijkertijd op beide zijden van het papier afgedrukt, zonder dat het papier wordt omgedraaid. Dankzij de volledige integratie met Océ PRISMA workflows kan het systeem naadloos worden geïntegreerd met apparatuur en workflows van Xerox of andere fabrikanten. De Océ VarioPrint 6250 is ontworpen voor continu en langdurig gebruik met een hoge betrouwbaarheid en kan tussen de 400.000 en 6 miljoen afdrukken per maand verwerken. Geen andere printer in de industrie heeft een zo hoge in/output-capaciteit voor grotere mediagroottes.

Océ N.V.
Postbus 101, 5900 MA Venlo
Telefoon 077 359 2240
Océ investeerders informatie op Internet: http://www.investor.oce.com

Océ Persbericht

Océ N.V.

"We zijn dolblij met deze eervolle prijs voor de Océ VarioPrint 6250. De prijs is een erkenning voor het belang van de technologische doorbraak waarop het systeem is gebaseerd," zegt Jan Dix, President en CEO of Oce-USA Holding en lid van de Raad van Bestuur van Océ N.V.
"De toekenning van de `Best of Show'-prijs op de ON DEMAND expo 2006 laat zien dat Océ nieuwe standaarden blijft zetten op het gebied van geavanceerde oplossingen voor digitale druk."

Océ N.V.
Venlo, 19 mei 2006

Voor meer informatie over Océ zie: www.Oce.com Voor meer informatie over BertL zie: www.bertl.com