Conference Planner Nederland lanceert videoconferencing dienst Breeze

De "Without downloading plug-ins" videoconferencing dienst

VLAARDINGEN, 20060519 -- Conference Planner Netherlands- MeetingOne lanceert vanaf volgende week videoconferencing Breeze, een unieke dienst voor Conferencing in Nederland. Deze dienst levert tijd en kosten besparing op voor zowel mkb als multinationals. Met deze dienst kan er online vergaderingen, seminars en trainingen gehouden worden. Het grootste voordeel is dat men geen reistijd meer heeft.


Breeze is met Adobe ontwikkeld naar de wensen van de klant. Deze dienst is om het vergaderproces van de klant te verbeteren. Met Breeze kunnen klanten gemakkelijker en effici?nter vergaderen, presenteren en trainen. Breeze biedt een gewenst kwaliteit maar zeker net zo belangrijk de service en faciliteiten van Conference Planner Netherlands- MeetingOne. Garantie voor een goed product en service met live streaming van audio en video.

Vele klanten maken al gebruik van Breeze naar tevredenheid. Breeze kan op het netwerk van een klant ge?nstalleerd worden en er kan gebruik gemaakt worden van het netwerk van Conference Planner Netherlands- MeetingOne zodat de klant niet te maken krijgt met licentie- of installatiekosten.

Conference Planner Netherlands- MeetingOne is de enige speler op de markt van audio-, web-, en eventconferencing die 1 tarief hanteert en zelfs voor wereldwijd.
"Onze audio-, web- en eventconferencing diensten is voor iedere onderneming toegankelijk. Wij rekenen geen startkosten, administratiekosten of dat er nog telefoonkosten betaald moet worden aan de telecomprovider. Zelfs voor Breeze of webconferencing dienst betaalt de klant voor het gebruik, dus geen licentie- of installatiekosten. Waarom zou een klant voor een service meerdere kosten moeten maken? Uiteraard is het mogelijk als de klant het wenst om het in eigen beheer te hebben op hun netwerk." aldus de heer R. Kroezen, manager Business Development and Operations Nederland.

Sinds 1999 heeft MeetingOne het voor ondernemingen wereldwijd mogelijk gemaakt om effectiever te communiceren met innoverende conferentie oplossingen. MeetingOne is leverancier van volledige web & audio conferentie diensten voor virtuele vergaderingen en Event diensten. Onze producten en diensten worden ontworpen om effici?nte bedrijfscommunicatie te vergemakkelijken zoals e-learning presentaties, marketing seminaries, verkoopsdemonstraties, nieuwe productlanceringen, zakenrelaties en meer. Het doel van MeetingOne is om elke klant te voorzien van een betere klantendienst en een uitstekend investeringsopbrengst.

De hoofdzetel van MeetingOne bevindt zich in Denver, Colorado. Maar MeetingOne heeft ook ondernemingen in Brussel, Parijs, Montpellier en Conference Planner Netherlands in Vlaardingen. Vandaag gebruiken er wereldwijd duizenden klanten de kwalitatief hoogstaande producten en diensten van MeetingOne voor hun audioconferenties, webconferenties en events. Meer informatie vindt u op www.conferenceplanner.biz



R. Kroezen