Ingezonden persbericht


vrijdag 19 mei 2006

----------
Deze week in FEM Business


Op naar China
Waarom zou je je op Oost-Groningen richten als er ook een markt in China braak ligt? Interview met TomTom-ceo Harold Goddijn over cashen, kansen en ambitie. Oh ja, en hoe een onderneming in vier jaar tijd groeit van 8 miljoen naar 720 miljoen euro omzet.

Franz Beckenbauer AG
Der Kaiser van 1974 dreigt opnieuw het Wereldkampioenschapvoetbal op zijn naam te schrijven. Deze keer in financieel opzicht.

Hubert Deitmers voelt weer De zakelijk partner van Joop van den Ende legt uit hoe zij samen 150 miljoen in kleine ondernemingen gaan investeren. "Het gevoel is weer terug."

Koud Turks bad voor Multi Development
Op de spannendste vastgoedmarkt van het Europese continent zijn Nederlandse projectontwikkelaars goed vertegenwoordigd. Toch is de top van Multi Development er onlangs weggelopen. Wat is er aan de hand?

Verder in dit nummer:
>>Briljante timing: Brandes verkoopt belang in Corus >>De Afrekening: Michel Tilmant, ING
>>Van het getto naar Wall Street: Tommy Hilfiger

Informatie: Mike Ackermans 06 51 81 38 81
Arne van der Wal 06 22 31 37 18

Meer informatie: 020 - 515 98 52 / 06-22313718

De business weekly FEM Business ordent wekelijks de relevant zakelijke, economische en financiële informatie. Naast het feitelijke nieuws ook oorzaken en gevolgen, achtergronden, heldere analyses en scherpe commentaren. De redactie schrijft over bedrijven, markten, sectoren en de mensen die erover beslissen. Deskundig en onafhankelijk. Naast het weekblad is er een goed bezochte website waarop de vaste abonnees toegang hebben tot het elektronische archief van FEM Business. Tevens verschijnt dagelijks FEM Business Update, de gratis dagelijkse E-nieuwsservice van FEM Business.