NEN


Nieuwe cursuscatalogus najaar 2006

Delft - NEN-Cursussen heeft een nieuwe najaarscatalogus uitgebracht. Het totale aanbod is uitgebreid met twaalf nieuwe cursussen. Ook zijn de bestaande cursussenaangepast aan de laatste ontwikkelingen in de normen, richtlijnen en wetgevingen.

Het cursusaanbod is onderverdeeld in de vakgebieden: arbeid en veiligheid, bouw, elektrotechniek, gezondheidszorg, ICT, kwaliteit, machinebouw en milieu. Elke cursus is praktijkgericht en helpt om de vertaalslag te maken naar de praktijk.

Naast het reguliere cursusaanbod, is het mogelijk om een cursus op maat te volgen. Hierbij bestaat de mogelijkheid om de inhoud van de cursus op een praktijksituatie af te stemmen. Een cursus op maat kan ook gecombineerd worden met ondersteuning en advies.

Overige informatie
NEN-Cursussen is onderdeel van het Nederlands Normalisatie-instituut, kortweg NEN, en is de business unit die met zijn cursussen, workshops en trainingen meer praktijkgerichte informatie over de ontwikkelde normen geeft. Voor het aanvragen van een gratis catalogus kunt u terecht op http://cursuscatalogus.nen.nl. U kunt ook contact opnemen met NEN-Cursussen, telefoon (015) 2 690 188, of e-mail: cursussen@nen.nl.