Ingezonden persbericht


In het eerder uitgestuurde persbericht staat de naam van de winnaar niet correct weergegeven. De winnaar heet Pieter Eyck i.p.v. Pieter van Eyck.


Pieter Eyck wint Telfort NK sms 2006!

Nokia E70 sms-toestel van het jaar


Amsterdam/ Hilversum, 19 mei 2006 - Pieter Eyck heeft zojuist het eerste Telfort NK sms gewonnen. Uit handen van Froukje de Both ontving Pieter Eyck een gouden mobiel en een jaar lang gratis bellen en sms'en van Telfort. Het mobieltje, Nokia E70 waarmee Pieter de finale won is automatisch hét sms-toestel van 2006 geworden. De finale werd gespeeld in de studio van Radio 538 tijdens het programma Niels & Froukje. De negen andere finalisten, en tevens dagwinnaars uit de voorrondes, ontvangen het sms-toestel van het jaar inclusief 115 euro beltegoed van Telfort.

De eerste officiële Nederlands Kampioen sms won de finale door de zin 'Over enkele minuten mag ik mezelf met trots de allereerste officiële Nederlands kampioen sms noemen' in 40,23 seconden te sms'en. De nummer twee in de finale was slechts 1,09 seconden langzamer. Pieter is een trotse kampioen. "De finale zin was moeilijker dan de zin in de voorrondes. Ik kon merken dat iedereen zenuwachtig was voor de finale. Iedereen had zich goed voorbereid voor de finale via www.nksms2006.nl. Het is een hele eer om de eerste winnaar te zijn van het Telfort NK sms".

Het Telfort NK sms begon 8 mei jongsleden en beleefde vandaag haar finale. Telfort is erg tevreden over het NK sms. "We hebben het georganiseerd om de eenvoud, populariteit, fun en het voordeel van sms'en op een leuke manier te benadrukken. De enthousiaste en leuke reacties, tienduizenden actieve deelnemers en de ruim 150.000 mensen die op diverse manieren een Telfort sms-training hebben gevolgd zijn voor ons een bewijs van succes. We willen het Telfort NK sms ook volgend jaar weer organiseren", aldus de woordvoerder van Telfort.

Het Nederlands Kampioenschap werd ondersteund door mediapartner Sp!ts, die iedere dag het klassement publiceerde met de snelste sms'ers van Nederland. Radio 538 DJ's als Dennis Ruyer, Barry Paf, Niels Hoogland, Froukje de Both en Jens Timmermans lazen gedurende het NK sms op vaste tijdstippen een Nederlandse zin voor. Wie de zin het snelst foutloos terug sms'te naar shortcode 5380 plaatste zich voor de finaledag op 19 mei.

Het Telfort NK sms is bedacht en ontwikkeld door creatief conceptbureau 12/30 in samenwerking met Telfort, Radio 538 en Sp!ts.

Over Telfort
Telfort is een van de toonaangevende aanbieders van mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Telfort biedt kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor beschikt Telfort over een netwerk van goede kwaliteit en stelt zij de klantenservice centraal voor haar klanten. Telfort is een vitale organisatie die snel op marktontwikkelingen inspeelt. Vanaf zomer 2005 is Telfort de eerste operator in Nederland met een landelijk dekkend mobiel breedbandnetwerk.

Noot voor de redactie (