KPN NV

Den Haag, 19-05-2006

Benoeming
Op 15 mei 2006 is Scott McKenzie in dienst getreden als Chief Strategy Officer voor de internationale mobiele activiteiten van KPN. McKenzie (40), die de Britse nationaliteit heeft, zal rapporteren aan Stan Miller, thans CEO van deze divisie en vanaf 1 juni a.s. belast met deze portefeuille in de Raad van Bestuur van KPN.

De afgelopen zes jaar heeft dhr McKenzie als senior telecom equity analist in de Londense City doorgebracht, als laatste bij SG Securities. Hiervoor was hij werkzaam o.a. in de telecompraktijk van Arthur D. Little te Londen, Ericsson en Telstra. Hij heeft een MBA van Oxford University.

"Ik ben zeer verheugd om voor KPN te komen werken en samen met Stan Miller en zijn team de rol van succesvolle mobiele `challenger' verder door te zetten," aldus McKenzie. Stan Miller: "De mobiele industrie wordt steeds meer volwassen en onze concurrenten blijven niet stil zitten. We moeten continu op zoek gaan naar mogelijkheden om onze competitieve voordelen te houden en uit te bouwen. Ik ben blij om Scott aan boord te hebben om met ons deze belangrijke uitdaging aan te gaan. We verwachten het internationale management de komende tijd nog verder te versterken."