Drukwerk productie en inkoop nu veilig mogelijk via internet

Steeds telefonisch bestellen van drukwerk verleden tijd

RIDDERKERK, 20060519 -- Printvisieonline.nl, gemaakt door professionals en bedoeld voor professionals. Een voor Nederland nieuw E-commerce initiatief.
Printvisieonline.nl is bedoeld om de professionele drukwerk inkoopmarkt te bedienen. Met behulp van webapproval toepassingen van Agfa Delano is de drukwerkinkoper en grafische vormgever nu in staat het gehele traject van ontwerp tot en met het kant en klare drukwerkproduct in eigen hand te houden en te controleren.



Printvisieonline.nl is waar de inkoper van drukwerk al enige tijd op wacht. Een duidelijk, transparant en snel e-commerce toepassing van een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit.
Creativiteit laat zich nu eenmaal niet vangen op werkdagen tussen 9 en 5. Niet alleen voor flyers maar ook voor full colour brochures, kaarten, mappen en leaflets voor direct mail of als insert, biedt printvisieonline.nl uitkomst. En moeten offertes het liefst gisteren al de deur uit? Dan is het prettig wanneer je 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikking hebt over prijzen.

"Veel grafische producten zijn dermate gestandaardiseerd dat het telkens telefonisch aanvragen van offertes niet meer nodig is," aldus Henk Sint, directeur van printvisieonline.nl. "Drukwerk inkopers ergerden zich terecht aan de lange wacht- en doorlooptijden. Even een prijsje aanvragen voor een simpele brochure van 12 pagina's duurde al gauw een week. Dat past echt niet meer in het huidige digitale tijdperk."

Printvisieonline.nl rekent daar dus definitief mee af. In een paar klikken is de gewenste drukorder door te geven en weet de klant waar hij aan toe is. Zo kan een klant 24 uur per dag prijzen bekijken van full colour producten zoals mappen, brochures, folders en leaflets. Een klant kan hierbij tevens kiezen uit verschillende papiersoorten en gramsgewichten. Binnen een aantal klikken is de offerte tevens om te zetten in een order. De klant kan het drukwerkbestand uploaden. Vanaf de zomer komt ook de toepassing beschikbaar waarmee de klant kan zien of het geuploade bestand aan alle drukeisen van printvisieonline.nl voldoet. De klant zal hiervan binnen een aantal minuten automatisch feedback krijgen en de mogelijkheid hebben om direct goedkeuring te geven op de documenten, de zogenaamde webapproval. Printvisie- online.nl zorgt vervolgens dat binnen 5 werkdagen het kant en klare drukwerk wordt uitgeleverd aan de klant.

Voor Emile Vonk, directeur Communicatie Adviesbureau Bureau Rotterdam en klant van printvisieonline.nl, is de digitale portal een ideale oplossing. "Printvisieonline.nl geeft het antwoord op de vraag die wij als communicatiebureau al jaren hebben.
To the point, wars van overbodige en onnodige informatie. Snel, transparant, professioneel en doeltreffend. Een ideale tool om onze opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen met behoud van kwaliteit. De Delano webapproval tool maakt het systeem ook nog eens 100% betrouwbaar".

Door deze verregaande vereenvoudiging van het drukwerk inkoopproces is printvisieonline.nl bovendien in staat zeer scherp en kosten concurrerend haar drukwerk aan te bieden.
Printvisieonline.nl is een e-commerce initiatief van Drukkerij Printvisie BV, een drukkerij met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van hoogwaardig en kwalitatief full colour drukwerk en de afwerking daarvan.

Meer informatie is te vinden www.printvisieonline.nl of via telefoonnummer
0180 - 418815