Gemeente Stadskanaal

Zaterdag 20 mei en zondag 21 mei 2006 zijn de opnames van het TROS programma "Te Land, ter Zee en in de Lucht". Zaterdag staat het onderdeel "Freewheelen" en zondag "Snel naar de bel" op het programma. De opnames zijn bij de Eurobrug in het Stadskanaal in Stadskanaal.

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich aanmelden met een antwoordformulier. Deze formulieren zijn verkrijgbaar bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 en bij de VVV aan de Hoofdstraat 28 in Stadskanaal. Met het versturen van het antwoordformulier zijn deelnemers nog niet ingeschreven. Zij ontvangen dan eerst de spelreglementen, het officiële inschrijfformulier en een overzicht van de locaties. Deelnemers kunnen zich dan inschrijven. Bij het maken van de selectie wordt er gelet op de volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren en op de originaliteit en het technische vernuft van het voertuig.

Hoe eerder het antwoordformulier wordt teruggestuurd, hoe sneller de definitieve inschrijving. Wanneer er voldoende inschrijvingen uit de regio Stadskanaal zijn overweegt de TROS om een lokale competitie te organiseren.

Meer informatie

Voor vragen kan tijdens werkdagen contact opgenomen worden met Marieke Prette van de TROS. Zij is te bereiken op het nummer 035- 539 50 50 of per e-mail tltz@tros.nl Op de TROS-site http://tros.nl/ staat ook informatie over het programma.


* 10 april 2006