Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

20 mei 2006: we gaan het songfestival weer leuk maken!

Eurovisie songfestival live in theater weer terug en nu nog leuker!

Na het overweldigende succes van het eerste eurovisie songfestival live in het theater vorig jaar, doen we er dit jaar nog een schepje bovenop! Hadden we in 2005 een verassingoptreden van Glennis Grace zelve met na afloop een spetterende slotact van de Dutch Divas! Voor dit jaar is de uitnodiging voor Treble al verstuurd en is er een spetterend optreden van de WORKING GIRLS! En dat allemaal in het 'good-old' Nieuwe De La Mar Theater in Amsterdam in de tijdelijke TV Studio van Ivo Niehe.

We zijn daarnaast in gesprek met songfestivalvedetten en hebben ook uitnodigingen klaarliggen voor de verliezers in Nederland en Griekenland. Want bij de Meezing Bioscoop zijn alleen maar winnaars!

Wat gaan we doen?
Kom kijken naar de live uitzending van het Eurovisie Songfestival op een groot scherm met honderden andere songfestivalfans. Schuif aan in de gezellige huiskamer van Aernoud Florijn en Dolly Bellefleur. Juich mee met je favorieten en roep boe tegen de verliezers op het grote scherm! Je krijgt een tasje met allerlei attributen om feestelijk de avond door te komen. En natuurlijk is er weer de champagne en rosébar en mogen de drankjes mee de zaal in! We zingen onze kelen warm met oude songfestivalhits en meteen na het laatste liedje in Griekenland is er een swingend slotoptreden van de WORKING GIRLS!

Kom verkleed, bijvoorbeeld als Dana International of als Abba of als Marybell of misschien wel als Corry Brokken! NANA MOUSKOURI LOOK-A-LIKE-CONTEST
Een Songfestival in Griekenland zonder Nana is geen Songfestival. Dus op de 20e mei geen spetterende acts met reisvakantietips en Baklava-dansjes (sorry Paul), maar een podium vol Nana's in de NANA-MOUSKOURI-LOOKALIKE-CONTEST! Lees de instructies hoe je een echte Nana wordt en download de speciale NanaBril op onze internetsite www.meezingbioscoop.nl .

Dresscode: zwart-wit / zilver-goud
presentatie: Aernoud Florijn & Dolly Bellefleur
Datum & locatie
Zaterdag 20 mei 2006, aanvang 20:00u. Zaal open 19:30u. Het Nieuwe de la Mar Theater, marnixstraat 404, Amsterdam Kaarten reserveren
Omdat het Nieuwe de la Mar Theater geen bemande kassa meer heeft zijn entreekaarten uitsluitend verkrijgbaar via www.meezingbioscoop.nl.



Ingezonden persbericht