Gemeente Leeuwarden

Informatiecentrum Zuiderburen tijdens open dag Informatiecentrum Zuiderburen tijdens open dag

Kom naar de open dag in Zuiderburen!

Bron: Gemeente Leeuwarden (15-05-2006) Zaterdag 20 mei bruist de wijk Zuiderburen van de bedrijvigheid. Woningen in verschillende prijssectoren, zowel koop als huur, zijn open voor bezichtiging.

Betrokken makelaars en de gemeente zijn aanwezig zodat u meteen antwoord kunt krijgen op uw vragen over de beschikbare woningen en over de voorzieningen in de wijk. Voor transport tussen de woningen zijn fietsen beschikbaar waarvan gratis gebruik kan worden gemaakt.

Zuiderburen is een nieuwe, waterrijke stadswijk van Leeuwarden. Hier is het mogelijk landelijk te wonen en toch binnen een kwartier in de binnenstad te zijn. De wijk heeft goede voorzieningen als een school, supermarkt, drogisterij, huisarts, fysiotherapeut, dierenarts en meer. Bovendien is er volop mogelijkheid tot varen en wandelen. Zuiderburen is daarnaast goed gelegen ten opzichte van uitvalswegen als de N31. In 20 minuten bent u in Heerenveen of Drachten.

De open dag is van 11.00 - 16.00 uur. Meer informatie: informatiecentrum Zuiderburen, Het Hop 2, Leeuwarden of kijk op www.zuiderburen.nl.