Ingezonden persbericht


Katwijk, 15 mei 2006

jaarlijkse ledenvergadering van Reddingsbrigades Nederland

Uitnodiging

De ANWB gaat de Nederlandse Kustwachtbrigades sponsoren. Deze sponsoring wordt onder de aandacht gebracht tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van Reddingsbrigades Nederland op zaterdag 20 mei. Voorafgaand aan de jaarvergadering wordt er een korte forumdiscussie gehouden over de strandveiligheid in Nederland en de samenwerking daarbij tussen professionele en vrijwillige organisaties. Na de ledenvergadering wordt er een grote reddingsdemonstratie gegeven op het Katwijkse strand.

Graag nodigen wij u uit voor de forumdiscussie die op zaterdag 20 mei van 9.30 tot 11.00 uur wordt gehouden in een tent op het evenemententerrein aan de Boulevard (tegenover de Vuurbaak, achter restaurant Het Zwaantje).

Programma:
09.30 uur Welkom door burgemeester Wienen
- de waarde van veiligheid voor een badplaats

09.40 uur Joost Karhof introduceert de forumleden, waarna aan de hand van statements een discussie zal plaatsvinden. Aan tafel zitten:
- de heer Van Woerkom, directeur ANWB
- de heer Brons, brandweer Den Haag
- de heer Westerpark, hoofd CPK

- de heer Van Duijn, wethouder Noordwijk
- de heer Bas voorzitter Reddingsbrigades Nederland

10.30 uur Afronding discussie door Joost Karhof

10.35 uur Korte toespraak de heer Van Woerkom, bekendmaking sponsoring, fotomoment (overhandiging cheque aan de heer Bas van RedNed)

10.45 uur Korte koffiepauze
Mogelijkheid voor de pers om mensen te interviewen

Noot aan de redactie
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met het team Communicatie van de gemeente Katwijk, tel. 071-4065365 of via het e-mailadres communicatie@katwijk.nl.


---- --