Ingezonden persbericht


Carlo Boszhard verricht aftrap wedstrijd voor dieren in nood

Niemand minder dan de ambassadeur van Stichting Dierenhulp Venezuela zal a.s. zaterdag 20 mei, de aftrap verrichten van een voetbalwedstrijd tussen een amateur team en een selectie team van (ex) prof voetballers. Deze wedstrijd die gehouden wordt in het kader van het tienjarig bestaan van Stichting Dierenhulp Venezuela heeft als doel geld bijeen te brengen voor de grootschalige sterilisatie campagne in het Zuid Amerikaanse Venezuela. Carlo Boszhard vond ondanks zijn overvolle agenda toch tijd om aanwezig te zijn. In het preofteam zitten spelers als: Dennis Hulshoff, Frank Berghuis, Edwin Overmars, Jeroen heubach, Niels Wellenberg, Resit Schuurman, Elby Bouchiba, Pascal de Vries, Robert Loontjens e.v.a. Al deze voetballers zetten eveneens hun beste beentje voor om Dierenhulp Venezuela aan de benodigde financiële middelen te helpen.

Tevens worden er tal van originele voetbal items verloot en worden na afloop de wedstrijdshirts per opbod geveild voor dit doel.


Plaats van handeling is het terrein van V.V. Albatross te Ugchelen (nabij Apeldoorn). De entree bedraagt 2,50 Euro die in zijn geheel ten goede komt aan Dierenhulp Venezuela. Aanvang van de wedstrijd is zaterdag 20 mei a.s. om 19.00 uur.

Uitgebreide informatie over het vrijwilligerswerk van Dierenhulp Venezuela is te zien en te lezen op www.Dierenhulp.nl Hier leest u ook meer over de speciale WK voetbal poule waarbij de zwerfdieren direct gesteund worden dit komende WK.

Noot voor de redactie

Ingezonden persbericht