RTL Group

Interieurontwerper van de sterren Eric Kuster in 'Met Grenzeloze Ambitie' bij RTL 7
De interieurontwerper van de nouveau riche, Eric Kuster, heeft in Nederland al menig hotspot ingericht. Zo is hij verantwoordelijk voor de inrichting van de trendy club Jimmy Woo in Amsterdam en heeft hij met zijn spraakmakende meubellijn inmiddels zijn sporen verdiend. In Dubai en Moskou heeft Eric al showrooms geopend en ook in Barcelona heeft hij zijn visitekaartje afgegeven. Nu is het de beurt aan Amerika. Hoe het Eric vergaat, is te zien in Met Grenzeloze Ambitie op zaterdag 20 mei bij RTL 7.

Eric Kuster heeft de twee woorden glamour en sexy aan zijn broek hangen. De interieurs van zijn hand stralen dit uit en maken dat veel hotspots hun succes aan zijn touch te danken hebben. Eric haalt zijn inspiratie uit de R&B wereld waar bling bling hoog in het vaandel staat. In zijn interieurs zijn dan ook vaak goud en swarovski-stenen terug te vinden. Grote vraag is nu of de Amerikanen ook zo enthousiast zijn over de glitter en glamour van deze ontwerper.

Uitzending: Zaterdag 20 mei, tussen 18.00 en 19.00 uur bij RTL7.

Een foto is op te vragen via RTL Mediadocumentatie, 035-6718553.


---

-----------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl .

© 2006 RTL Nederland / IP