Gemeente Zoetermeer

Feestelijke Open Dag op Informatieplein Oosterheem op zaterdag 20 mei

Het informatieplein van Oosterheem aan de Stephensonstraat is zaterdag 20 mei dé plek van Zoetermeer om het nieuwe woningaanbod van Oosterheem te ontdekken. Op deze feestelijke Open Dag staan van 11.00 tot 16.00 uur medewerkers van het informatiecentrum klaar om geïnteresseerden te informeren over de meeste recente ontwikkelingen van de wijk. Ook is inschrijving voor woningprojecten mogelijk.

Woningaanbod

Het nieuwe woningaanbod bestaat uit een breed scala typen en prijsklassen. Huurwoningen vanaf 503,- per maand en koopwoningen variërend in de prijsklasse van 161.823,- v.o.n. tot ca. 600.000,-. Het grootste deel van deze plannen wordt gerealiseerd in woonbuurt Rietvaart, deelplan 3. Daarnaast start in Buythen de 3 e fase van villapark Buythenhove.

Feestelijk programma

Naast het complete woningaanbod bruist het Informatieplein zaterdag 20 mei van de activiteiten voor jong en oud: optredens van clown Gino, de hartendames Amorosa en Make Believe. De Vivo's verzorgen een aanstekelijke mix van swingende en energieke muziek uit Zuid-Amerika. Alle geïnteresseerden zijn van 11.00 tot 16.00 uur welkom in Oosterheem.