RTL Group

Hoogtepunten 'Dancing With The Stars' in compilatie-uitzending bij RTL 4
Zaterdag 20 mei zet RTL 4 nog één keer alle hoogtepunten van het afgelopen Dancing With The Stars-seizoen op een rij. Zo passeert de eerste kennismaking tussen de dansparen de revue, is de kijker getuige van het onuitputtelijke doorzettingsvermogen van de deelnemers tijdens hun oefensessies en is de progressie van de BNers wekelijks te zien tijdens het eindresultaat. Verder beleeft de kijker opnieuw het zinderende finalemoment tussen Barbara de Loor en Marcus van Teylingen en Winston Post en Euvgenia Parakhina. Barbara en Marcus wisten iedereen te verbazen met hun originele freestyle-dans en sleepten hiermee de hoogst mogelijke score van de jury binnen. Ook Sylvana Simons trok onverwachts haar dancing shoes aan. De presentatrice werkte zich wekenlang in het zweet om vervolgens op de dansvloer samen met Koen Brouwers een verpletterende indruk te maken.

Verder mag in deze special natuurlijk niet de veelbesproken enkelblessure van Frits Sissing ontbreken. Dit verrassende danstalent liet zich niet uit het veld slaan en gaf zelfs op krukken acte de présence onder leiding van zijn danspartner Julie Fryer. Ook John de Wolf zorgde voor spraakmakende televisie. Zo is terug te zien hoe hij zijn dans-ega Roemjana de Haan liet vallen en hoe zijn hakken afbraken tijdens één van de oefensessies. Al vanaf het begin wist John stemmend Nederland compleet op zijn hand te krijgen. Zijn populariteit bracht hem steeds een ronde verder, maar zorgde ook voor veel ophef toen hij het dansduo Lieke van Lexmond en Remco Bastiaansen wist te verslaan. Naast alle bovengenoemde paren, komen alle andere deelnemers uiteraard ook nog één laatste keer voorbij. Stylist Maik de Boer was met danspartner Charissa van Dipte genoodzaakt om als eerste het programma verlaten, zij werden gevolgd door presentatrice Myrna Goossen en Koen Brouwers, waarna ook het dansavontuur voor zangeres Edsilia Rombley en Peter Bosveld ten einde kwam.

Naast alle ontwikkelingen rondom de dansparen, ontving Dancing With The Stars ook wekelijks artiesten op de dansvloer. Zo traden onder andere Andrea Bocelli, Lucie Silvas, Jim Bakkum, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Julian Thomas op.

Uitzending: RTL 4, zaterdag 20 mei 2006, tussen 20.00 en 21.30 uur.


---

----------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl. Voor fotos kunt u terecht bij de afdeling mediadocumentatie, tel. 035 6718553.

© 2006 RTL Nederland / IP