Workgroep Dienstverlening opent kantoor in Purmerend

PURMEREND, 20060503 -- Workgroep Dienstverlening. Zo heet sinds maart 2006 de overkoepelende organisatie van Worktrans, Workbouw en Workbus Uitzendbureau. Alle overheadafdelingen zijn samengebracht in een nieuw kantoor aan de Cantekoogweg in Purmerend. Op die manier kunnen zij alle werkmaatschappijen beter van dienst zijn. In het hoofdkantoor is ook Workbouw Uitzendbureau gevestigd. Op 20 mei is de grote dag. Het Workgroep Dienstverlening kantoor wordt dan officieel ingewijd. Volop reden tot feest.


Wat in 1998 begon als een ¡®uitzendbureautje¡¯ met een paar man personeel en een stuk of tien uitzendkrachten is uitgegroeid tot een volwassen landelijke organisatie. Er bleek duidelijk behoefte te zijn aan een uitzendbureau dat zich speciaal richtte op transport en logistiek. Met succes, dagelijks gaan honderden Worktrans chauffeurs de weg op, om het Nederlandse wagenpark in beweging te houden. Op dit moment heeft Worktrans vestigingen in Apeldoorn, Oosterhout, Oudehaske, Purmerend en Zoetermeer.

In 2004 werd besloten ook de Oost-Europese markt te gaan verkennen. Opnieuw met succes. Worktrans Polen heeft momenteel twee vestigingen, in Pozna¨½ en Opole. In 2005 werd het tijd voor een nieuwe tak van ¡®sport¡¯: de bouwsector. Met Workbouw Uitzendbureau hoopt de Workgroep in een nieuwe behoefte te voorzien. In eerste instantie in de regio Noord- en Zuid Holland. De resultaten zijn bemoedigend.
Workbus Uitzendbureau is de jongste telg van de Workgroep. Workbus richt zich volledig op buschauffeurs. De eerste vestiging komt in Purmerend. Het is de bedoeling dat ook Workbus in de loop der tijd een landelijke organisatie wordt.

Tijdens de feestelijke opening van het Workgroep Dienstverlening kantoor in Purmerend wordt ondermeer het nieuwe bedrijfslogo gelanceerd en natuurlijk is er volop aandacht voor transport. Hoe kan het ook anders met twee directieleden die hun carri¨¨re ooit zelf achter het stuur begonnen.




Workgroep Dienstverlening