Reis mee op de golf van activiteiten aan zee

Week van de Zee op de Zuid-Hollandse eilanden; 20 t/m 28 mei 2006

ZUID-HOLLANDSE EILANDEN, 20060515 -- Van 20 tot en met 28 mei wordt voor de vijfde keer de Week van de Zee georganiseerd. Negen dagen lang staat heel Nederland in het teken van de duinen, het strand en de zee. De Week van de Zee trok in 2005 maar liefst 40.000 bezoekers. Het thema in 2006 is 'Op Reis'. Hierbij staat de vrije doorgang voor mens en dier langs en naar de kust centraal.


Tijdens de Week van de Zee hebben wij als Regio VVV Zuid-Hollandse eilanden, in samenwerking met een grote groep enthousiaste ondernemers, een leuk activiteitenprogramma samengesteld. Hiermee willen wij u de unieke waarde van kust en zee van de Zuid-Hollandse eilanden optimaal laten beleven.

Voor de activiteiten tijdens de Week van de Zee op de Zuid-Hollandse eilanden wordt in brede zin gebruik gemaakt van het thema 'Op Reis'. Te denken valt aan schilderworkshops, vaarexcursies, kinderactiviteiten op het strand, speciale aanbiedingen in restaurants en excursies met gidsen die u alles over trekkende dieren kunnen vertellen. Wilt u optimaal genieten van deze activiteiten, dan is het ook mogelijk gebruik te maken van 1 van de Week van de Zee arrangementen die speciaal voor deze week samengesteld zijn.

Laat u verrassen in de Week van de Zee en geniet van de activiteiten die aangeboden worden. Het programma is te vinden op de website: www.zuid-hollandse-eilanden.nl en voor meer informatie kunt u contact opnemen met 1 van de VVV-kantoren. Telefoonnummer hoofdkantoor Middelharnis: 0187-484870.

Wij ontmoeten u graag tijdens de Week van de Zee 2006!




Regio VVV Zuid-Hollandse eilanden