Ingezonden persbericht


Hilversum, 18-05-2006
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 20 mei
Radio 2 - 16.00 uur

TALENTVOLLE GASTEN IN TROS MUZIEKCAFÉ

JEROEN VAN DER BOOM is een veelzijdig entertainer pur sang. Hij kan zowel acteren, dansen, imiteren, presenteren en dan ook nog zingen en dat komt hij zaterdagmiddag bij ons doen. Zijn nieuwe CD is net uit en heet 'Vanderboom'.

'Death-country', zo wordt de muziek van het Canadese trio ELLIOTTT BROOD wel omschreven. Hun donkere, vuige folkmuziek en met whisky doordrenkte stemmen roepen beelden op van liefde, verlies en moord.

"Kanta Hélele" ( letterlijk vertaald: Zing met mij) is de titel van het nieuwe album van IZALINE CALISTER, dat net als haar vorige album wereldwijd uitgebracht wordt . Alweer het 4e album van deze eigenzinnige Antilliaanse zangeres waarop ze meer dan ooit haar stempel drukt met haar eigen, persoonlijke muzikale stijl en karakteristieke pure stemgeluid.

BUNNY is een Belgische singer-songwriter woonachtig in Londen. Bunny's songs zijn herkenbaar: introspectief en autobiografisch. Onder de verschillende lagen instrumentatie en stem schuilt telkens een juweeltje van een pop song. De eerste single 'Leave' van z'n debuutalbum 'Play To My Own Tune' presenteert hij zaterdag bij ons in Muziekcafé

Je bent van harte welkom om op zaterdagmiddag de live-uitzending bij te wonen in Studio Plantage, Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam, naast de hoofdingang van Artis. De studio is vanaf 15.30 uur open.

Uitzending TROS Muziekcafé van 16.00 en 18.00 uur op Radio 2.

Presentatie: Daniël Dekker
Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/



Ingezonden persbericht