Gemeente De Marne


Gemeenten Winsum en De Marne nodigen ondernemers uit voor deelname aan Wonen ++

Wonen++ is een project dat door de provincie Groningen, de gemeenten Winsum en De Marne is opgezet om huizenbezitters de kans te bieden om op een professionele en voordelige manier het woon- en leefklimaat te verbeteren. Bovendien wordt met de aangeboden maatregelen op de energierekening bespaard. Via Wonen++ kunnen huizenbezitters voor een scherpe prijs en via een speciale financiële constructie hun huis laten isoleren, een HR-ketel, een zonneboiler en/of zonnepanelen aanschaffen.

Meer informatie over het project is te vinden op www.wonenplusplus.nl. De gemeenten Winsum en De Marne willen graag dat lokale aannemers en installateurs ook meeprofiteren van dit project. Lokale bedrijven kunnen daarbij ingeschakeld worden. Enerzijds kan dit u werk opleveren en anderzijds geeft u dit de mogelijkheid uw vizier (meer) te gaan richten op de energie-besparingsmarkt.

Aan de inschakeling in dit project worden wel voorwaarden verbonden zoals goed vakmanschap, het onderschrijven van de projectdoelstellingen etc.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de voorwaarden en/of deelname aan dit project dan kunt u contact opnemen mevrouw R. van der Wal van de gemeente De Marne (tel. 0595-575532) de heer H. Westra van de gemeente Winsum (tel. 0595-447777) of rechtstreeks met de projectcoördinator Seinen Projectontwikkeling, Schans 46, 8932 NG in Leeuwarden (tel. 058-2158258).