Politie Gelderland-Zuid

Agenten getuige van ruzie

Nijmegen, 20-05-2006 o Agenten die vrijdag rond middernacht op de Staddijk waren in verband met een melding van geluidsoverlast, waren getuige van een ruzie in een woning in de Aldenhof 85e straat. Zij gingen meteen ter plaatse en hielden een 24-jarige Nijmegenaar aan op verdenking van mishandeling en vernieling.

Toen de agenten een hoop lawaai hoorden vanuit de woning en meerdere personen in een ruzie verwikkeld zagen, gingen zij er onmiddellijk op af en traden de woning binnen. Daar troffen zij een 33-jarige vrouw die aangaf mishandeld te zijn en aangifte te willen doen. Ook de 24-jarige verdachte van de mishandeling was nog in de woning aanwezig. Diverse vernielingen bleken te zijn aangericht.

Omdat de Nijmegenaar lichtgewond bleek aan zijn hand brachten de agenten een snelverband aanbrachten. Aansluitend zijn zij met de man langs de eerste hulp gegaan voor verdere behandeling. Vervolgens is de 24-jarige verdachte ingesloten op het politiebureau. Hij wordt nader ondervraagd.

In de woning bleken meerdere personen aanwezig. Van hen zullen aanvullende verklaringen worden opgenomen. De 33-jarige heeft aangifte gedaan van mishandeling en vernieling. De politie stelt nader onderzoek in naar het gebeuren. (08)