Honden en baasjes op de rode loper tijdens Glam Doggy Event

AMSTERDAM, 20060521 -- Op zaterdag 20 mei 2006 organiseerde trendy hondenmerk Babs + Milo (www.babsenmilo.nl) een exclusieve Glam Doggy Party in het schitterende herenhuis The Mansion, aan het Vondelpark te Amsterdam.


Tijdens dit intieme evenement dat in het teken stond van verwennerij voor baasjes en hun honden werden genodigden samen met hun trouwe viervoeters op de rode loper ontvangen. Na een rondje "cat"walk konden de hondjes genieten van heerlijke doggy versnaperingen terwijl de baasjes cocktails en fingerfoods geserveerd kregen.

De deelnemers gingen naar huis met een Babs + Milo Doggy Bag met daarin een "Mon Chien et Moi" t-shirt van Babs + Milo, een glossy magazine, een Babs + Milo halsband, een handgemaakte hondenlolly en een ingelijste foto.

Het initiatief voor de Glam Doggy Party werd geboren uit een ludieke samenwerking tussen Walt Disney en Babs + Milo voor de promotie van de DVD "Lady en de Vagebond". Hiervoor schreven beide partijen een landelijke prijsvraagactie uit in diverse bladen en op www.babsenmilo.nl waarbij de hoofdprijs een Glam Doggy Party van Babs + Milo was.

Babs + Milo kan tevens ook ingehuurd worden voor het organiseren van particuliere Doggy Party's!

Voor foto's van het event neemt u contact op met info@babsenmilo.nl of 06-41731978.




Ingezonden persbericht