Singlesparty allang niet meer voor 'zielige' muurbloempjes

20 mei grootste multi-doelgroep SinglesParty ooit

WESTZAAN, 20060410 -- Tweeënhalf miljoen Nederlanders moeten het zonder partner stellen. Zo groot is de groeiende groep 'singles' in ons land. Velen onder hen willen graag een (nieuwe) partner. Er is daarom een groeiende behoefte aan gelegenheden om gelijkgestemden in een ongedwongen sfeer te treffen. De twintiger voelt zich thuis in een andere sfeer met andere muziek, dan de dertiger en veertiger. Op 20 mei vindt daarom in Lexion te Westzaan Nederlands grootste Singlesparty (www.singlesparty.nu) plaats. In acht bars, op vijf dansvloeren en een buitenterras, kunnen singles elkaar treffen in verschillende muzieksferen, variërend van classic rock, salsa en seventies, tot hedendaagse muziek.


Was in Nederland decennia lang het gezin de norm, inmiddels blijken alleenstaanden de snelst groeide sociale categorie in ons land. Sommigen onder hen zijn nog maar kort alleenstaand, anderen langer; de een tot volle tevredenheid, de ander met een knagend gevoel van gemis. Maar allen vinden zij het plezierig andere mensen te leren kennen, ook zonder dat dat meteen het einde van hun Single-status zou betekenen. De moderne Singlesparty is allang niet meer voor 'zielige eenzame' muurbloempjes. Singlesparty.nu biedt bijvoorbeeld voor zo'n 4000 bezoekers van 25-45 jaar het platform om ongedwongen en volstrekt vrijblijvend kontakten te leggen. Juist omdat het vinden van een partner op dit feest geen doel op zich is, is Singlesparty.nu niet verbonden met bijv. één enkele datingsite. Een nog steeds groeiende groep sponsors stelt de organisatoren in staat een evenement op te zetten dat enig is in zijn soort en bovendien een laagdrempelige toegangsprijs kent van ¤ 17,50. Voeg daarbij het feit dat iedereen een zaal zal vinden met een sfeer en muziekstijl die haar of hem aanspreekt, dan lijkt succes verzekerd. En een uitgekiende publiciteitscampagne zal er de komende maanden voor zorgen dat geen Single in Nederland deze kans hoeft te missen.

Acht bars, vijf dansvloeren en een gezellig buitenterras zorgen ervoor dat een avond stappen voor de Single anno nu op maar een plek plaats kan vinden. En dat op een superlocatie bij Amsterdam: De Lexion in Westzaan. De Lexion is al jaren bekend om zijn feesten en ook deze party zal zijn weerga niet kennen.

Zaal 1. In 'de verborgen tempel' zal het zomer gevoel je al snel bekruipen. Compleet met Caraïbische Salsa en een lekkere cocktail in de hand zal de temperatuur al snel naar tropische waardes stijgen.

Zaal 2. De DJ in de 'Decozaal' met de dansmuziek van de jaren 90 zal hier de voetjes zeker van de vloer krijgen.

Zaal 3. Een stapje verder terug in de tijd? In de 'Arena' wordt de swingende dance-muziek uit de jaren 80 en 90 gedraaid.

Zaal 4. Even bijkomen? Dan is de 'City FM-zaal' een ideale plek om bij Classic Rock even lekker bij te praten of elkaar juist beter te leren kennen. In deze zaal is er tevens de mogelijkheid om een lekker broodje te bestellen en de stands te bezoeken van de sponsors.
Aangrenzend aan de 'City FM zaal' bevindt zich het gezellige buitenterras.

Zaal 5. In de 'Kleine Arena' is er de mogelijkheid om de goede oude tijd van Saturday Night Fever en Grease te herleven. Alle hits uit de jaren 70 en 80 zullen de revue weer passeren.

Via de internetsite www.singlesparty.nu is meer informatie te krijgen. De kaarten worden verkocht door Ticketbox en zullen ¤ 17,50 gaan kosten.