Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 3 april 2006

MADONNA confesses 'THE WORLD IS MY DANCE FLOOR'
Data wereldtournee 'Confessions Tour' bekend

Vandaag zijn de data bekend gemaakt van de 'Confessions Tour' waarmee Madonna deze zomer over de wereld zal touren. De tour start op 21 mei in Los Angeles en doet daarna grotere steden in Amerika, Canada, Japan en Europa aan. Op zondag 3 september staat Madonna in de Amsterdam ArenA. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

De tourdata van de 'Confessions Tour' zijn vandaag officieel bevestigd door Madonna's managers Angela Becker en Guy Oseary, en Arthur Fogel, President van The Next Adventure (A Live Nation Company), de tour's wereldwijde promotor. Behalve in Amsterdam geeft Madonna in Europa nog concerten in Londen, Parijs, Rome, Cardiff, Düsseldorf, Hannover en Horsens in Denemarken.

Voor de 'Confessions Tour' werkt Madonna opnieuw samen met Director Jamie King en Musical Director Stuart Price. Jean Paul Gaultier en Arianne Phillips zijn verantwoordelijk voor de kostuumdesigns. Repetities voor de show zijn al in volle gang: 'I'm going to turn the world into one big dance floor', aldus Madonna.

Madonna's nieuwe CD 'Confessions on a Dance Floor' kwam binnen op nummer één in maar liefst 29 landen. De meervoudige Grammy Award winnares, songwriter, schrijfster van kinderboeken, producer en artiest met ongeëvenaarde podiumreputatie verkocht in haar lange carrière ruim 200 miljoen albums en behaalde 35 nummer één hits.

De material girl weet zich keer op keer te vernieuwen en heeft met haar muziek, stijl en visie in de laatste decennia ontelbare artiesten en fans geïnspireerd. Madonna's vorige tour, de 2004 'Re-Invention Tour' was de meest succesvolle van dat jaar volgens het vooraanstaande Amerikaanse Billboard Magazine.

Pre sale
Voor Madonna Fan Club Icon Members is er een speciale pre-sale voor de Confessions Tour. Meer informatie hierover is te vinden op www.madonna.com

Radio 538 presents

MADONNA
Zondag 3 september 2006
ArenA - Amsterdam
Entree: EUR98, EUR96, EUR92, EUR86, EUR76, EUR66 (excl. servicekosten) Aanvang: 20.00 uur
Let op: maximaal 6 tickets per persoon

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's, GWK's, 0900 3001250 (45 cpm), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (