Gemeente Bleiswijk


Emmy verhey en camerata antonio lucio in retraiterie rottemeren

Emmy Verhey, wereldberoemd violiste, zal zondag 21 mei -een week na moederdag- een uniek brunchconcert verzorgen aan de Rottemeren.

Het restaurantgedeelte van Retraiterie Rottemeren wordt voor dit evenement omgetoverd tot een intieme concertzaal. De prachtige ligging aan de Rottemeren en de gezellige inrichting van het restaurant geven een extra dimensie aan het optreden, dat door maximaal 80 gasten kan worden bijgewoond.

Emmy Verhey heeft voor dit concert prachtige klassieke stukken uitgekozen die zeker herkenning zullen oproepen en vooral haar virtuositeit op de viool benadrukken. Ze wordt begeleid door haar vaste ensemble Camerata Antonio lucio.

Agnes en Leen Wijland, eigenaren van Retraiterie Rottemeren: âAl lang zijn we op zoek naar de mogelijkheid om klassieke concerten te verzorgen op onze locatie gecombineerd met een luxe brunch of diner. We zoeken steeds naar artiesten van hoog niveau. Daarom zijn we dolgelukkig met Emmy Verhey, die met haar kamermuziekensemble Camerata Antonio lucio bij ons wil spelen.
Deze Rottemerenconcerten proberen we elke zomer een aantal keren te houden. Bij mooi weer zal het ook in de tuin en op het terras aan het water prettig nagenieten zijn. Natuurlijk ligt er een aantal bootjes klaar om even het water op te gaanâ.

Het complete arrangement ziet er als volgt uit. De ontvangst is om 11.00 uur met koffie en thee en gebaksbuffet. Daarna volgt het concert door Emmy Verhey en haar ensemble Camerata Antonio lucio.
Na het concert staat een uitgebreid luxe brunchbuffet klaar. Einde van het totale programma is ca. 14.30 uur. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en er zijn aanlegplaatsen voor wie met de boot komt.
Kaarten voor het complete arrangement zijn te bestellen bij Retraiterie Rottemeren, Rottedijk 11, 2665 KS Bleiswijk, tel 010-5219578 , E-mail: info@retraiterie.nl
Routebeschrijving: zie de website www.retraiterie.nl