Digitale Gemeente Houten

Fietsexcursie over weidevogels en nestbescherming

dinsdag 16 mei 2006 - Bron: Milieu Werkgroep Houten

Op 21 mei is er weer de maandelijkse excursie per fiets van Milieu Werkgroep Houten. Onder leiding van deskundige gidsen wordt u dit keer rondgeleid in de wereld van de weidevogels en nestbescherming.

De excursie per fiets vindt plaats op zondag 21 mei. De start is om 10.00 vanaf het gemeentehuis. De gidsen laten u grutto- en kievitsnesten zien en geven uitleg over nestbescherming. De locatie waar heen wordt gefietst, wordt gekozen afhankelijk van het weer. Verwacht wordt dat we rond 13.00 uur weer terug zijn.

De andere excursies per fiets van dit jaar zijn gepland op 18 juni, 16 juli, 20 augustus, 17 september en 15 oktober. Deze excursies starten steeds om 10:00 bij het gemeentehuis.

Elke excursie heeft een eigen thema. Zo staan voor dit jaar onder andere gepland de waterdiertjes, ringslangen, libellen en boerenervenexcursie.
Ook kinderen kunnen aan de excursie deelnemen.

Meer informatie over de fietstocht kunt u krijgen bij Ad van Heuven: 030-637 31 87.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).