Ingezonden persbericht


Sentimento.nl 'Understudy Award' na één dag al groot succes

Aan de vooravond van het 'Musical Awards Gala' is entertainment platform Sentimento.nl gestart met de verkiezing voor de beste 'Understudy 2006'. In deze categorie wordt namelijk geen Award toegekend door de Stichting Musical Awards. En dat terwijl een understudy een belangrijke bijdrage levert aan de continuïteit van de musical.

Een understudy is iemand die te alle tijde de hoofdrol kan overnemen. Hij of zij speelt mee in het ensemble en is zodoende altijd beschikbaar. Bij ziekte of andere onverwachte omstandigheden treedt de understudy naar voren, zodat de musical altijd door kan. Kortom een belangrijk element dus. Reden genoeg om deze personen in de spotlights te zetten.

Bezoekers van Sentimento.nl kunnen t/m woensdag 17 mei 11:00 uur stemmen op de beste mannelijke en vrouwelijke understudy van 2006. Stemmers maken dan direct kans op kaarten voor het Musical Awards Gala. Een dag voor het Musical Award Gala, zondag 21 mei, zal de Award persoonlijk worden overhandigd aan de winnaars.

De verkiezing is mede door de goede medewerking van de producenten tot stand gekomen. Na één dag zijn er al enkele honderden stemmen geteld. Dit geeft aan dat er duidelijk behoefte is aan een dergelijke Award. Vanwege dit succes zal het aantal Awards volgend jaar worden uitgebreid.

Sentimento.nl
Sentimento.nl is het interactieve platform voor entertainment & lifestyle gericht op doelgroep 25 - 45 jaar. Het aanbod bestaat volledig uit live-entertainment, uitgaan, cultuur, en lifestyle. Het platform Sentimento.nl maakt onderdeel uit van het marketingbureau 'Bureau Sentimento' dat is gespecialiseerd in het leveren en ontwikkelen van entertainment content.

======================================
Noot voor de redactie: (