Ingezonden persbericht

PERSBERICHT Enschede, 21 mei 2006

GOOGLE EARTH IN STRIJD OM DE REIZIGER

Reisorganisatie noSun reizen biedt klanten vanaf deze week de mogelijkheid hun reis vooraf te beleven via satellietbeelden van Google Earth. Het bedrijf is de eerste reisorganisatie in Nederland die klanten de mogelijkheid geeft om een video te bekijken van de nog te maken reis. Alle bestemmingen van noSun komen beschikbaar als filmpje. De klant kan zich daardoor een beeld vormen van de reis en zien welke plekken worden bezocht.
Voor de video's worden de satellietbeelden gebruikt van het razend populaire Google Earth, waarbij de hele wereld is te bekijken vanuit de ruimte. noSun wil met de satellietfilmpjes van Google Earth voorop lopen op het gebied van nieuwe technieken. Directeur Martijn Boshuis: "In de online reissector is veel concurrentie, daarom is het belangrijk je te onderscheiden van de andere reisorganisaties. We zijn nu dan ook de eerste die met satellietbeelden van Google Earth de klant wil voorbereiden op zijn of haar reis."
De google earth video's zijn te bekijken op de website van noSun reizen: http://www.noSun.nl

Over noSun

Reisorganisatie noSun biedt reizen aan naar Europese landen die niet bekend staan om hun hoge zon-zekerheid. De reizigers gaan individueel of in groepen op vakantie naar bestemmingen als Scandinavië, Ierland, Tsjechië en de landen van het Verenigd Koninkrijk. In een rustig tempo maakt de reiziger kennis met de natuur, cultuur en het avontuur dat het land te bieden heeft. Meer informatie over noSun is te vinden op www.noSun.nl.
Het bedrijf noSun is opgestart (gevestigd) in Enschede. In oktober vorig jaar opende noSun een tweede kantoor in Eindhoven. Het afgelopen jaar heeft noSun een explosieve groei doorgemaakt; niet alleen is het aantal medewerkers gestegen, ook het aantal klanten is flink omhoog gegaan. In maart 2006 is noSun reizen toegelaten tot de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Schoenmakers via (053) 436 43 42 of vragen(at)noSun.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website www.noSun.nl