Politieberichten Lekstroom, 13.40 uur

Utrecht, 21-05-2006

Aangehouden na inbraakpoging

LOPIK De politie heeft vrijdagmorgen omstreeks 05.30 uur een 31-jarige man uit Baarn aangehouden op de Graaf Floris IV Weg. Hij had zojuist geprobeerd in te breken in een bedrijfspand aan de Graaf Floris IV Weg maar was in zijn pogingen gestoord. De man is overgebracht naar het politiebureau. Er is proces verbaal opgemaakt.

Aangehouden voor politiebureau

NIEUWEGEIN De politie heeft zaterdag omstreeks 08.00 uur voor het politiebureau aan de Schakelstede een 28-jarige man uit Nieuwegein aangehouden. Hij had eerder die nacht een bekeuring gekregen voor openbare dronkenschap. De man gedroeg zich erg hinderlijk en maakte het bezoekers onmogelijk het bureau te betreden. Ook schreeuwde hij hard en liet zijn urine vrijelijk lopen. Hij is een aantal uren ingesloten geweest.

Verdachten schoolinbraak aangehouden

NIEUWEGEIN De politie heeft vrijdagavond omstreeks 22.30 uur met behulp van een politiehond twee mannen aangehouden die zojuist hadden ingebroken in een school aan de Moerbeigaarde. Een van de verdachten is bij zijn vluchtpoging door de hond gebeten. Hij moest voor bijtwonden worden behandeld in het ziekenhuis. Nadat de twee mannen (22 en 23 jaar uit Nieuwegein) door hadden dat de politie er aan kwam, vluchtten zij rennend weg. Na een achtervolging werden zij aangehouden in een tuin aan de Opaaldrift. Zij zijn ingesloten op het politiebureau.

Met mini-motor van de weg gehaald

t GOY De politie heeft zaterdag omstreeks 16.00 uur een 18-jarige vrouw uit t Goy van de weg gehaald op de Beusichemseweg omdat zij op een mini-motor reed. Dit zijn in Nederland niet-goedgekeurde vervoermiddelen. De mini-motor is in beslag genomen en er is proces verbaal opgemaakt.