Verzamelberichten zondag

's-Hertogenbosch, 21-05-2006

Rijden met ontzegging

Rosmalen Zaterdagavond werd op de Vliertwijksestraat in Rosmalen een auto gecontroleerd. Bij deze controle bleek, dat de 39-jarige bestuurder uit Eindhoven reed, terwijl hem door de rechter de rijbevoegdheid was ontzegd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon te voet zijn weg vervolgen.

Auto in tuin

Drunen In de nacht van zaterdag op zondag, even na 00.30 uur, werd gemeld dat op de Eindstraat in Drunen een auto de voortuin van een woning was ingereden, nadat hij ook een verkeersbord had omgereden. Politiemensen troffen in een voortuin een flink beschadigde auto met daarbij twee 19-jarige jongens, een uit s-Hertogenbosch en een uit Waalwijk. Waarschijnlijk heeft de jongen uit s-Hertogenbosch met de auto gereden en is hij de macht over het stuur verloren. De jongen heeft geen rijbewijs en had net als de andere jongen te veel gedronken om met een auto te mogen rijden. Onderzocht wordt wie er met de auto heeft gereden.

Jongen aangehouden voor mishandeling

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.15 uur, kregen politiemensen die op Parade in s-Hertogenbosch surveilleerden, van verschillende personen, de melding dat een jongen een andere jongen had mishandeld. Op aanwijzing van de getuigen kon een 20-jarige jongen uit s-Hertogenbosch worden aangehouden. Bij de aanhouding werd ook een andere 20-jarige jongen aangehouden. Hij beledigde de politiemensen.

De politie is op zoek naar het slachtoffer en andere getuigen van het voorval.

Man aangehouden voor huiselijk geweld

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag is een 35-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. Op de Hinthamerstraat in s-Hertogenbosch had hij zijn 22-jarige vriendin uit s-Hertogenbosch zo geslagen dat een voortand afbrak. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Man meldt zich aan politiebureau

s-Hertogenbosch Zondagmorgen meldde zich een 24-jarige man uit s-Hertogenbosch aan het politiebureau in die stad. De man gaf aan nog gesignaleerd te staan en zich daarom te melden. Bij controle bleek, dat de man inderdaad nog 221 hechtenis moet ondergaan voor verschillende veroordelingen. De man is in verband hiermee ingesloten.

Te veel gedronken

Sint Oedenrode In de nacht van zaterdag op zondag, rond 2.20 uur, werd op de Philippusstraat in Sint Oedenrode een 37-jarige man uit die plaats bekeurd voor het rijden onder invloed. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 2 uur.

Autos beschadigd door vallende boom

Uden tijdens rukwinden zaterdagavond is een boom omgewaaid op de Markt in Uden. Hierdoor zijn 5 autos beschadigd. Drie autos raakten zo zwaar beschadigd, dat ze vermoedelijk total-loss zijn.

Rijden onder invloed

Uden In de nacht van zaterdag op zondag is een 39-jarige man uit Polen bekeurd. Hij reed rond 02.45 uur met een auto over de Violierstraat in Uden terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 12 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.


-----

Rond 03.00 uur werd op de Wilhelminastraat in Uden een 32-jarige man uit Vinkel voor hetzelfde feit bekeurd. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur.

Jongens aangehouden voor vernieling

Uden In de nacht van zaterdag op zondag zijn drie jongens in de leeftijd van 14 en 15 jaar uit Uden aangehouden. Even eerder was gemeld dat op de Luitstraat in Uden spiegels van autos werden vernield door een groepje jongens. Op aanwijzing van getuigen kon het drietal worden aangehouden.

Kluis met wapens gestolen

Oss Zaterdagavond is ingebroken in een woning aan de Aengelbertlaan in Oss. Men wist de woning binnen te komen door de achterdeur open te breken. Uit de woning werd een kluis, met daarin twee vuurwapens, gestolen en geld.

Te veel gedronken

Oss In de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.15 uur werd op de Molenstraat in Oss een 49-jarige vrouw uit die plaats bekeurd. Ze reed met een auto terwijl ze te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg ze ook een rijverbod van 12 uur.


-----

Heesch Dezelfde nacht, rond 05.40 uur werd op de Rijksweg A59 onder Heesch een 33-jarige man uit Schijndel voor hetzelfde feit bekeurd. Naast de bekeuring kreeg hij een rijverbod van 3 uur.

Man aangehouden voor mishandeling

Ledeacker In de nacht van zaterdag op zondag is een 37-jarige man uit Mill aangehouden. Eerder die nacht, op de Mgr. Bekkersstraat in Ledeacker, had hij een 30-jarige man uit Boxmeer tegen het hoofd geslagen, omdat deze tegen zijn auto had geslagen of geschopt. De man uit Boxmeer raakte door de klap zodanig gewond dat hij overgebracht moest worden voor behandeling. De man uit Mill is voor verder onderzoek ingesloten.

Man aangehouden voor vernieling

Boxmeer In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.45 uur is een 44-jarige man uit Boxmeer aangehouden. Op de Steenstraat in Boxmeer had hij de ruit van een horecagelegenheid vernield.